2017-01-21 17:41

POLITICA


Miting la Moscova. Putin nu va permite amestecul extern în treburile Rusiei

 |  14:45
Miting la Moscova. Putin nu va permite amestecul extern în treburile Rusiei

Premierul rus Vladimir Putin, candidatul favorit al alegerilor prezidenţiale din 4 martie din Rusia, a declarat în faţa a aproximativ 130.000 de susţinători veniţi la un miting pe stadionul Lujniki din Moscova, că el nu va “permite nimănui să se amestece în treburile interne ale Rusiei”, transmite Agerpres.

 

”Nu vom permite nimănui să se amestece în treburile noastre interne, să ne impună voia lor, pentru că noi avem voia noastră, care ne-a ajutat întotdeauna să învingem. Noi suntem un popor”de învingători. Avem acest lucru în gene, se transmite din generaţie în generaţie”, a afirmat Vladimir Putin, în contextul în care Rusia marchează Ziua apărătorului patriei.

 

Manifestaţia, cu zece zile înainte de prezidenţiale, este considerată un răspuns la vastele mitinguri ale opoziţiei care se desfăşoară în mod regulat la Moscova începând din decembrie, de la alegerile legislative controversate câştigate de partidul aflat la putere, Rusia Unită. Regimul rus i-a acuzat de mai multe ori pe organizatorii protestelor că sunt plătiţi de occidentali, subliniind că alegerea lui Putin la 4 martie este singura garanţie a stabilităţii şi dezvoltării Rusiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: rusia, manifestaţie, pro-putin, alegeri prezidenţiale, favorit, stadion, moscova, discursComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image