2016-12-03 04:34

POLITICA


Miting USL în Bucureşti cu 10.000 de oameni

 |  18:53
Miting USL în Bucureşti cu 10.000 de oameni

Liderii Opoziţiei organizează astăzi, în Bucureşti, un protest anti-Guvern şi anti-Băsescu în care sunt aşteptaţi să fie mobilizaţi 10.000 de oameni. Demersul este unul de solidarizare cu oamenii care au protestat în ultimele cinci zile în toată ţara.

USL a anunţat oficial  că va organiza un miting de protest anti-Băsescu. Mitingul se anunţă a fi unul de proporţii, întrucât şi-au anunţat participarea multe filiale USL din toată ţara. Ioan Chelaru,  senator PSD de Neamţ, ne-a dat detalii despre organizare: „Protestul va începe le ora 16.00. Vom pleca de la Arcul de Triumf, sperăm să ne intâlnim cu toţi protestatarii USL acolo. Apoi vom merge spre Piaţa Victoriei, ne vom opri în faţa Guvernului să protestăm. În final, ne vom îndrepta către Piaţa Universităţii. Din câte ştiu eu nu vom merge spre Piaţa Unirii, pentru că nu avem aprobare. Oricum, vom protesta paşnic”. Senatorul ne-a confirmat că şi membri ai PSD Neamţ vor participa la protest, dar nu le ştie numărul. În schimb, există oraşe din ţară care au strategia pentru protest elaborată.

Spre exemplu, peste 2.200 de menbri PSD şi PNL din Constanţa vor veni cu peste 80 de autocare către Capitală. Liderul PNL Constanţa, Gheorghe  Dragomir, a declarat că peste 1.200 de liberali vor merge cu 80 de autocare, în jurul orei 11.00, spre Bucureşti. Totodată, cei din PNL Bihor au anunţat că, în noaptea de miercuri spre joi, 200 de membri ai partidului se vor deplasa către Capitală, pentru a participa la protest.  În schimb, transportul acestora nu este asigurat de către filiala locală.

Reamintim că iniţiativa protestului a aparţinut PNL, după care şi PC a hotărât să se alăture mişcării. Partidul care era mai rezervat era PSD,  Ponta spunând că nu s-a luat încă o decizie la vârf.

Ulterior, ieri, Victor Ponta a confirmat participarea partidului pe care îl conduce la protest: „Sigur că PSD va participa la mitingul organizat de USL. Nu e un miting organizat de PNL. Suntem împreună. Chiar dacă eu am nişte reţineri, nu îmi las colegii indiferent ce se întâmplă. Nici ei nu m-au lăsat pe mine, nici eu pe ei. Mergem împreună până la capăt”, a încheiat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: lideri_USL, aprobare protest, mii de oameniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IRIS
19 Ian 2012

adica studentii nu au fost zilele trecute lasati sa intre in Piata, iar minunatii membri USL cu zecile lor de autocare teleghidate sa fie bine-primiti? tare ma scarbeste initiativa asta. si cred ca nu doar pe mine.
ADY
19 Ian 2012

sa se aleaga praful de USL psd imputit capusa infecta
TAVI
19 Ian 2012

"Liderii USL"- niste nemernici fara credibilitate. Crin Puturosul e un individ lipsit de cel mai elementar bun simt. Un chiulangiu notoriu care primeste indemnizatia de parlamentar fara sa mearga la munca in parlament. A ajuns in fruntea PNL ca orbu in Braila numai prin faptul ca are vechime in partid. Pai vechimea nu e un merit personal. Oricum vremea trece si daca nu faci nimic. Ca dovada acest individ superficial si fara orizont politic a aruncat PNL-ul in bratele securistilor lui Felix Motanul si a comunistilor lui Ilici, in adunatura numita USL in care PNL are sanse sa dispara precum PNTCD si PSDR. Celalalt "lider" este un badaran obraznic si needucat care jigneste pe toata lumea, ascultand doar de Iliescu si Nastase. Nemernicul vorbeste de clanuri in cazul altora, fara sa vada propriul clan (PSD= Ponta- Sarbu- Daciana). Astia reprezinta alternativa la actuala putere?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

După patru săptămâni de la aprobare, niciun jurnalist nu a cerut să intre gratis la teatru Personalul teatrelor bucureştene susţine că hotărârea prin care jurnaliştii pot intra gratuit... 23 Noi 2016 | (2)
Bucureşti. Sute de oameni, la coadă la Direcţia de Permise Sute de oameni aşteaptă din nou, vineri dimineaţă, la cozi la sediul Direcţiei Regim Permise... 25 Noi 2016 | (1)