2019-02-20 01:14


Monica Macovei a câştigat PROCESUL cu Remeş şi Sassu: Instanţa mi-a dat dreptate

 |  15:52
Monica Macovei a câştigat PROCESUL cu Remeş şi Sassu: Instanţa mi-a dat dreptate

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat miercuri, după ce a câştigat în primă instanţă procesul pe care l-a intentat lui Decebal Traian Remeş şi Alexandru Sassu, că judecătorii i-au dat dreptate, iar cei doi au minţit.

"Instanța mi-a dat dreptate. Am câștigat pe fond procesul cu Decebal Traian Remeș și Alexandru Sassu, care au mințit când au afirmat că eu aș fi dat înregistrarea cu fostul ministru Remeș, condamnat în dosarul "Caltaboşul".

I-am chemat în judecată anul trecut, în mai 2017, pentru că afirmațiile lor mincinoase, injuriile și neadevărurile rostite public de cei doi au urmărit discreditarea și defăimarea mea. Instanța a stabilit ca cei doi să-mi plătească daune morale, 4.000 de euro – Alexandru Sassu și 2.000 de euro – Decebal Traian Remeș, plus cheltuieli de judecată, 1.850 de lei fiecare", a scris Monica Macovei, pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-25

TAGURI: Monica Macovei, Remeş, SassU, PROCES,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Iul 2018

DA tu esti nevinovata precum SFANTA FILOFTEIA CEA IZBAVUTOARE DE OTRAVURI..Cum ai demonstrate ca nu ai dat tu inregistrarea jigodie ce esti? Sigur ca ti-a dat instant dreptate doar remes a facut puscarie degeaba si acuma sa spuna banditii de procurori ca are dreptate bietul O sa-ti vina si tie randul pentru cat rau ai facut si faci ciuma ciumelor bidiganie urata ca esti buna de intzarcat copiii BETZIVO
@ ANONIM BOLNAV
25 Iul 2018

De unde scrii parazitule ? Din Costa-Rica sau Madagascar ? Cred ca esti un gunoi de prin haznaua 3 , sau un infractor de drept comun. Ciumat rosu esti sigur borfasule. .....uie psd !
@ANONIM BOLNAV
25 Iul 2018

SERIOS? PAI SCURSURA ASTA E FIICA UNUI COMUNIS INFECT CARE A FOST DECORAT DE NICOLAE CEAUSESCU CU STEAUA ROMANIEI SI CARE A FOST SI OFITER SECURIST SUB ACOPERIRE IAR EA A POST O PROCUROARE TORTIONARA COMUNISTA IMPUTITA PANA-N MADUVA OASELOR DECI CINE E CIUMAT ROSU EU SAU SCROAFA ASTA BETIVA VANZATOARE DE TARA
VILANU'
26 Iul 2018

"@anonimule bolnav" ai mare dreptate - esti un idiot terfelit si extrem de bolnav la cap, de fapt ai un creieras putred ca la toate jigodiile care lingeau la dosul imens al madamei de la fereastra budei besenistice din vremurile trecute cand rahatul era la suprafata apei !
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...