2018-07-20 21:07


Monica Macovei: Am dubii că diagnosticul lui Năstase e corect, întrucât e dat de Brădişteanu

 |  14:35
Monica Macovei: Am dubii că diagnosticul lui Năstase e corect, întrucât e dat de Brădişteanu

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că are dubii că diagnosticul pus social-democratului Adrian Năstase de către dr. Şerban Brădişteanu, fost senator PSD cercetat pentru corupţie, ar fi unul corect.

“Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstaseeste tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect”, a spus Monica Macovei.

Ea a precizat că Adrian Năstase este tratat preferenţial şi a spus că fiecare zi de spitalizare îi scade din pedeapsa stabilită de justiţie. Monica Macovei a mai spus că nu înţelege de ce Adrian Năstase nu este transportat pentru a fi tratat la Spitalul Penitenciar Rahova.

Ea a menţionat că cere demisia lui Ioan Rus, considerând că acesta a încălcat legea săvârşind un abuz. Fostul ministru al Justiţiei a făcut această declaraţie înainte de a participa la Congresul de constituire a Partidului Noua Republică.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul Calităţii”. Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, vineri, că, la dorinţa familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-02

TAGURI: monica macovei, Adrian nastase, serban bradisteanu, diagnostic corect, coruptie, sinucida, zambaccian, floreasca, trofeul calita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova