2018-12-16 13:06


Moțiune simplă în Senat împotriva ministrului Elisabeta Lipă

 |  17:49
Moțiune simplă în Senat împotriva ministrului Elisabeta Lipă

Preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR Braşov, senatorul Sebastian Grapă, intenționează să depună o moţiune cu privire la ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

'Noi am spus în momentul în care am votat Guvernul că acesta va rămâne în funcţie atâta timp cît deciziile pe care le ia sunt în favoarea poporului român. Faptul că doamna Lipă a interzis la competiţiile naţionale intonarea imnului de stat al României este din punctul meu de vedere o gravă încălcare a Constituţiei', a afirmat senatorul UNPR.

El a ţinut să precizeze că nu-i contestă Elisabetei Lipă meritele de sportiv, dar îi contestă cu certitudine capacitatea de a gestiona problemele ministerului pe care-l conduce.

'În situaţia în care, până la începutul sesiunii parlamentare, domnul prim-ministru Cioloş nu o demite pe această doamnă, am înţeles că urmează o remaniere guvernamentală, vă spun că eu împreună cu colegii mei de la UNPR vom depune o moţiune simplă prin care îi solicităm primului-ministru să o retragă din această funcţie şi să numească pe altcineva', a mai afirmat Sebastian Grapă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: motiune simpla, senat, unpr, elisabeta lipa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RTHARIE
22 Ian 2016

Cum se poate tolera un asemenea lucru? E o ruşine să se intoneze Imnul României? Ar fi trebuit să fie demisă a doua zi.
PARADISUL CRACILOR
22 Ian 2016

UNDE ERAI CUCONA GENERAL CIND BORCEA , BECALI SI MAFIA , FURAU , VINDEAU JUCATORI AI CLUBUL DINANO ?
CAMPIONUL
22 Ian 2016

Elisabeta Lipă demonstreaza cat se poate de clar ca este o GASCA si la propriu si la figurat pt ca-i place sa pluteasca prin balti. Pt fapta comisa trebuie sa DEMISIONEZE si sa i se IMPUNA degradarea la gradul de CAPORAL.
UN SPORTIV
22 Ian 2016

Problema este data de ceea ce scrie la lege. Daca acolo scrie ca la concursurile si meciurile sportive interne nu se intoneaza imnul national, D-na Lipa nu are nicio vina. Nu ea trebuia sa fie jandarm pentru potlogariile financiare facute de altii in sport. Exista institutii care trebuie sa isi faca datoria, nu ea a condus cluburile sportive. Schimbati legea si managementul in cluburi si apoi sa va dati cu parerea. Cat despre UNPR are o atitudine nationalista si cu tendinte dictatoriale si sustine democratia decat de fatada ca sa fie in parlament si guvern, la imparteala avantajelor.
CAMPIONULE...
22 Ian 2016

mișto comentariul tău -:)
PARADISUL CRACILOR
22 Ian 2016

Cine o mai baga in seama pe babornita asta , mincatoare de hormoni , bolnava de gusa ? Seamana cu comunista de Plumb .
Random imageUltimele stiri


loading...