2018-11-14 09:37


Moţiunea de CENZURĂ împotriva Guvernului Tudose, citită astăzi, la ora 16.00, în plenul reunit al Parlamentului

 |  14:37
Moţiunea de CENZURĂ împotriva Guvernului Tudose, citită astăzi, la ora 16.00, în plenul reunit al Parlamentului

Moțiunea de cenzură depusă săptămâna trecută de PNL și USR va fi citită în plen luni, la ora 16.00, au decis Birourile permanente ale Senatului și Camerei Deputaților.

Conducerea Parlamentului a hotărât convocarea unei ședințe de plen comun luni, la ora 16,00, pentru a fi citită moțiunea de cenzură.

Raluca Turcan a acuzat modul în care a fost convocat Biroul Permanent Reunit şi ulterior plenul pentru citirea moţiunii. Totodată, Turcan spune că aleşii coaliţiei de guvernare nu vor să stabilească din timp un program pentru dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură.

Partidul Naţional Liberal a depus, vineri, moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, demers iniţiat după ce guvernul Tudose a adoptat ordonanţa de modificare a Codului Fiscal. Liberalii au strâns 148 de semnături.

Liberalii anunţă că luni, începând cu ora 18.00, oamenii nemulţumiţi de actuala guvernare se pot strânge în faţa sediilor prefecturilor, în cadrul unor acţiuni de protest organizate de PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: motiune de cenzura, pnl, usr, guvern tudose, plen, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...