2017-01-21 17:40

POLITICA


Munca cu vorbele. Lăzăroiu şi Antonescu se iau peste picior

 |  18:51
Munca cu vorbele. Lăzăroiu şi Antonescu se iau peste picior

Ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu şi preşedintelePNL, Crin Antonescu, au fost ieri protagoniştii unui schimb dur de replici. Ceidoi s-au acuzat reciproc că şomează pe bani publici şi s-au contrazis pe temaviitorului USL

Lăzăroiu l-a atacat pe Antonescu într-un interviupentru ziare.com, afirmând că liderul liberal nu va fi candidatul USL pentruCotroceni, aşa cum se spune în prezent. "Oprescu e speranţa PSD pentruprezidenţialele din 2014. Nu ştiu dacă Crin Antonescu ştie, dar i-o spun euacum". În opinia fostului consilier prezidenţial, "oricum Antonescu eprea absent ca să îşi dea seama” de asta. "Trăieşte în lumea luiconfortabilă. Nu vreau să îl deranjez. Deşi în calitate de ministru al muncii aşputea să îi atrag atenţia că se află într-o situaţie clasică de şomaj mascat.Pe care noi încercăm să îl descurajăm. Mă refer la oameni plătiţi regeşte, dardegeaba pe care nu îi contabilizăm la şomerii înregistraţi. O să îl invit peCrin Antonescu în unul din programele noastre de reabilitare a dependenţilor",a mai spus ministrul muncii despre liderul PNL.

Crin Antonescu a răspuns arătând că “USL nu decandidaţi la prezidenţiale duce lipsă”, în timp ce Sorin Oprescu este doar “speranţadlui Lăzăroiu”. Cât despre fostul consilier prezidenţial, din punctul său devedere, acesta, e doar “un personaj care nu reprezintă nimic”. “Până una-alta,eu sunt plătit din bani publici ca senator al României, cu mandat de la alegători.Aceştia vor judeca felul cum îi reprezint. Dl Lăzăroiu e plătit pe bani publicica să fie ministrul muncii, dar de la intrarea în mandat nu ne oferă decâtconsidaraţiile sale despre mine, Oprescu, Ponta şi Albă ca Zăpada. Cred că arediscernământul să se gândească cine este într-un şomaj plătit sau dacă nu cumvaface alte lucruri decât cele pentru care este plătit. Şi e numit acolo.Teoretic, cine l-a numit s-ar putea gândi la asta, însă este exclus aşa ceva”mai crede preşedintele PNL. Acesta îl caracterizează pe Lăzăroiu drept “unpolitruc mărunt”.

În privinţa insinuărilor fostului consilier de laControceni că PNL ar fi “captiv în USL”, iar Alianţa “se va face pulbere pânăla parlamentare", după episodul localelor, Antonescu mai spune că e vorba doar de “o iluzie a unora carese miră dacă se duc la box şi îi fluieră lumea”. “Captivitatea este o problemnăa noastră”, se apără şeful PNL, adăugând că nici negocierile pentru alegerile locale,nici rezultatul acestora nu vor zdruncina USL. “Din nici o cauză ea nu se varupe înainte de a-şi atinge scopul, buna guvernare până în 2016”, asigură copreşedintelealianţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
14 Iul 2011

E drept ca Sorin Oprescu sta foarte bine in sondaje,fiind bine vazut,nu doar in Bucuresti!Dar pana in 2014,mai e vreme!
VITS
08 Noi 2012

stradania voastra meirta o stradanie egala pentru confectionarea unui cv adecvat ofertei ) pacat ca n-am timp sa fac asta, ala era raspunsul cel mai bun )xcum, ideea e faina raukeep goin', men

Adauga un comentariu

Random image