2019-01-20 01:00


Mureş: Vot multiplu şi ştampilă de vot dispărută!

 |  14:11
Mureş: Vot multiplu şi ştampilă de vot dispărută!

Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Mureş, procurorul Alin Lazăr, a declarat, duminică, că în oraşele Iernut şi Sărmaşu de Câmpie patru persoane sunt urmărite penal, pentru vot multiplu, după ce au fost surprinse introducând în urne mai multe buletine de vot.

Potrivit şefului BEJ Mureş, asupra persoanelor respective au fost descoperite câte două buletine de vot pentru primar, iar Poliţia urmează să facă cercetări pentru a descoperi provenienţa buletinelor de vot suplimentare.

O altă sesizare depusă a vizat dispariţia unei ştampile de vot de la secţia de votare nr. 11 Târgu Mureş. Alin Lazăr a precizat că în acest caz s-a întocmit proces-verbal, nefiind însă suspendat procesul de votare.

La Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Mureş, în primele trei ore de la deschiderea secţiilor de votare, au fost depuse 24 de contestaţii, de către liderul interimar al PSD Mureş, Cornel Brişcaru, candidat din partea USL la Primăria Târgu Mureş, toate fiind respinse.

Acelaşi candidat a depus 24 de contestaţii şi la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgu Mureş, multe dintre acestea fiind respinse, restul urmând să fie analizate de membrii BEC. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-03

TAGURI: Mureş, vot multiplu, alegeri locale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...