2018-04-20 19:44


Nadia Comăneci: Aş accepta să fiu AMBASADORUL României în SUA

 |  10:19
Nadia Comăneci: Aş accepta să fiu AMBASADORUL României în SUA

Intrebata, intr-un interviu acordat lui Răzvan Dumitrescu, dacă i-ar plăcea să fie Ambasadorul României în SUA, având în vedere notorietatea extrem de mare în rândul americanilor a campioanei, precum și relația ei specială cu Donald Trump, Nadia a răspuns sec: ”Da, aș accepta”.

Nadia Comăneci  va fi protagonista unui nou interviu de excepţie. Octavian Hoandră a pregătit o ediţie specială a emisiunii Realitatea Românească, sâmbătă, de la ora 20.30. Realizatorul Realitatea TV a obţinut un interviu exclusiv, de o oră, cu Nadia Comăneci, cea care este un adevărat simbol pentru ţara noastră.

Plecând de la declaraţia sinceră a Nadiei, care a afirmat că ar accepta postul de ambasador al României în SUA, Octavian Hoandră a susţinut la Prime Time News că această variantă ar fi una ideală. "Realitatea TV a fost singura televiziune pentru care Nadia a acordat un interviu de o oră. Dacă urmăriţi interviul acela, o să vedeţi de ce Nadia poate fi ambasador în orice ţară, dar mai ales in SUA. Vă dau două repere. Nadia, în timpul lui Ceauşescu, a fost prinsă la frontieră, când acolo puteai fi bătut, maltratat, împuşcat, violat, muşcat de câini.

În timp ce alţi mari intelectuali ai României, care acum şi-au găsit vocaţia anti-comunistă, aveau paşapoarte cu voie de la Securitate. Acum, aceştia au devenit ambasadorii României, miniştri de externe. Nadia a fost un spirit românesc de cea mai bună calitate. Nu o văd făcând parte dintr-o conjuraţie "noi suntem statul". Nadia e respectată pentru merite, nu pentru gaşca în care se află. În orice moment poate îndeplini funcţia de ambasador mai bine decât oricine din ţara asta. O să vedeţi în interviul pe care l-am realizat ce calităţi, cât spirit, cât patriotism are Nadia. Ea face cinste ţării noastre şi acum. Sâmbătă, de la 20.30, un interviu excepţional cu această minune a României", a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV.

Nadia Comăneci s-a întors la Cluj după 40 de ani cu ocazia desfășurării Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică. Nadia este prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut, fiind totodată şi primul sportiv român inclus în International Gymnastics Hall of Fame, informeaza stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: nadia comaneci, ambasador, romania, sua

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
21 Apr 2017

ha ha ha...e clar..urmeaza detronarea lui Maior.....Bravo Johannis esti tare
DELIA
21 Apr 2017

Ce ști să faci in afara de sărit coarda ptr că la bârnă ești bătrână și de rup oasele chiar fi operate estetic Lasă i pe cei din corpul diplomatic ptr că sunt foarte pregatiti profesional. Numirile politice de fac pe pile, pule, bani furați și din păcate persoane care nu știu nici drepturile romanilor
LEVST.
21 Apr 2017

Excelenta idee, USA (si alte tari real democratice)a avut multe personalitati artistice(sportive,etc.), ambasadori (inclusiv la ONU si UNICEF), CHARISMA NADIEI POATE ADUCE immense avantaje ROMANIEI, IN PRIMUL RAND Romania ar putea beneficia de investitii solide, de imprumuturi cu dobanda f. mica si chiar de "imprumuturi" NERAMBURSABILE...Mai mult Nadia poate cataliza romanii din USA (minim un million) de la care poate "smulge" un minim minimorum de ZECE dolari/LUNA(ADICA , MACAR o suta $/an) CEA CE AR INSEMNA UN FOND DE O SUTA MILIOANE DOLARI/AN, bani care pot face minuni in Romania, si pot incita comunitatile romane si din alte tari bogate, sa cotizeze la acest fond, cu acelasi 10 $/luna-adica renuntatul la un pachet de tigari/luna, suma pe care si cel mai sarac roman(ca mine) din aceste tari bogate, o poate dona fara sa simta vreun minim stress financiar.Da , Nadia este optiunea ideala, insa mi se pare iluzoriu sa credem ca hahalera de Sibiu-un antiroman bine deghizat- va face un asa mare serviciu romanilor...
LEVST.
21 Apr 2017

cont- Mai mult, USA este -la modul cel mai real- cea mai bogata tara din lume, fiecare localitate are macar un storage, unde oameni platesc pentru a-si depozita frigiderele, aragazele, etc.,etc. chiar "vechi" si de 2 ani(pentru ca-si permit sa cumpere ultima noutate in materie), milioane din aceste obiecte casnice de lunga folosinta (si inca in garantie, si care vor functiona excellent inca 10 ani, datorita calitatii ireprosabile) pot lua calea Romaniei, pentru a ajuta familiile in nevoie de aceste obiecte..Iar aceasta se poate face prin intermediul organizatiilor de caritate, care sunt sigur ca vor raspunde entuziastic la apelul Nadiei...
LEVST.
21 Apr 2017

-cont- pentru ca nici profesionistii din finante nu ar face sens daca as vorbi de GDP-ul USA(trilioane), am sa fac o ilustrare populara, la intelesul oricui, anume ca, din cele peste 320 milioane locuitori ai USA(absolut de"la cel cu tzatza'n gura, pan' la al' cu barba sura") deci media, acesti 320 milioane de oameni, arunca zilnic cate -macar- 25 dolari/ persoana, PE LUCRURI FARA SENS(alcool, tutun, droguri si loterie) adica ZILNIC , ZECE MILIARDE DE DOLARI,iar 40 la suta din mancare(de calitate f. buna) este aruncata, zilnic, la gunoi...Nadia, ambassador al Ro in USA, poate SI VA SCHIMBA soarta la MILIOANE DE ROMANI...Garantat!
LEVST.
21 Apr 2017

Razvan Dumitrescu, ai avut o idee mare cu acest interviu, bate fierul cat este cald, detaliaza -ZILNIC- acest subiect, pentru ca toti romanii sa constientizeze ce importantnta capitala pentru ei , ar fi, ca Nadia sa devina ambassador al Romaniei, in cea mai puternica si cea mai bogata tara...
CLAUDIA
22 Apr 2017

Dar nu ii ajung banii pt Ch.estetica sau e ultimul rasfat.pe care si l-a imaginat?daca vrea sa ajute Rom.de ce nu se intoarce sa antreneze niscai gimnaste/ca se pricepe la asa ceva!
COMENTARILLE DAMELOR-S
24 Apr 2017

de kkt! Claudia și Delia...ce dracu vreți de la Nadia? E treaba ei cum își trăiește viața de-acum încolo! A suferit destul în țara asta de rahat!
BRAVO NADIA!
24 Apr 2017

Te vreau Ambasadorul României în SUA!
Random imageUltimele stiriApa Nova