2019-05-19 19:46


Năstase, REACŢII DURE privind denunţarea pactului Ribbentrop-Molotov: Marele Unificator, (ştiţi la cine mă refer)

 |  13:04
Năstase, REACŢII DURE privind denunţarea pactului Ribbentrop-Molotov: Marele Unificator, (ştiţi la cine mă refer)

Fostul premier Adrian Năstase a afirmat vineri, într-o postare pe blogul său, că îi este greu să spună dacă declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu privitoare la denunţarea pactului Ribbentrop - Molotov sunt “rezultatul iresponsabilităţii sau al demagogiei”, având în vedere că pactul a fost denunţat în 1991, când Băsescu făcea parte din Guvern. În opinia lui Năstase, pentru „a marca un punct electoral”, generează vulnerabilitate în România.

„<>, (ştiţi la cine mă refer) a declarat recent, la televizoare, că va depune alături de parlamentarii partidului său un proiect de declaraţie prin care să denunţe pactul Ribbentrop-Molotov. O tânără (bănuiesc) jurnalistă titra cu entuziasm „Băsescu începe ofensiva istorică..” şi menţiona această initiativă inăltătoare”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Acesta spune că Traian Băsescu a spus şi în 2007 că va denunţa Pactul Ribbentrop-Molotov.

“Surpriză. Băsescu a mai declarat şi în 2007 că va denunţa, <> (bănuiesc că era vorba de Piaţa Constituţiei!), pactul Ribbentrop-Molotov pentru ca gestul sau să aibă <>”, a mai scris acesta.

Năstase mai afirmă că îi este greu să spună dacă declaraţiile fostului preşedinte sunt “rezultatul iresponsabilităţii sau al demagogiei”

„Mi-este greu să spun dacă aceste declaraţii sunt rezultatul iresponsabilităţii sau al demagogiei specifice lui Băsescu. Pe diferite forumuri, tot felul de admiratori s-au grăbit să-i scrie atunci, cum scriu şi acum, <>, <<felicitari, domnule Traian Băsescu. Acest lucru trebuia făcut demult>>”, explică fostul prim-ministru, potrivit News.ro.

Adrian Năstase mai spune că în 24 ianuarie 1991 – când România a denunţat pactul Ribbentrop-Molotov – „Traian Băsescu era subsecretar în Ministerul Transporturilor, deci făcea parte din Guvern (în sens larg) şi deci poziţia exprimată de Guvern îl includea şi pe el. Să aibă memoria scurtă sau este vorba de demagogia lui obişnuită?”.

Potrivit acestuia, pentru „a marca un punct electoral”, Băsescu generează vulnerabilitate în România.

“Pentru a marca un punct electoral, Băsescu generează un element de vulnerabilitate pentru statul român. Într-adevăr, până când va condamna Băsescu „in faţa parlamentului” pactul Ribbentrop-Molotov, ar rezultă, per a contrario, că – în acest moment – el este încă valabil! Incredibil. Este vorba de iresponsabilitate sau de incompetenţă? Ce credeţi?”, a continuat acesta.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Stăneşti, Republica Moldova,la semnarea Declaraţiei simbolice de Unire cu România, că încă trăim „după voinţa lui Stalin şi Hitler, trăim după odiosul pact Ribbentrop-Molotov”, afirmând că românii sunt singurii care nu au avut tăria de a îndepărta efectele pactului. El mai spune că „Basarabia este rana sângerândă a poporului român”, iar România poate susţine procesul de reunificare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-30

TAGURI: adrian nastase, traian basescu, pactul ribbentrop molotov
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mar 2018

amandai sunt demagogi atat Basescu cat si Nastase..ptr ca pactul Molotov-Ribbentrop nu poate fi "asa zis denuntat" de cineva care nu apartine celor doua tari semnatare....hai sa denuntam si pactul dintre Mexic si Guatemala....numai demagogi de doi bani in politica asta
LEVST.
30 Mar 2018

Bombonel are dreptate, este pura demagogie, insa este "cu schepsis" udrea vrea sa castige simpatie publica si mila de la justitie , prin avorturi(reale sau false), avortonul vrea acelasi lucru prin declaratii patriotarde( de absolut patriot de opereta***) , care vulnerabilizeaza sau nu, statul roman, insa -per total- sunt non-sens...(***individul a vandut si distrus flota comerciala romana si in timpul mandatului sau, s-a pus la cale si executat marea vanzare a pamantului tarii cat si a padurilor... Trebuie ca cineva sa fie complet, dar absolut complet, cretin, sa-l gireze pe acest individ cu un nanogram de patriotism, cand este dovedit ca este cel mai mare dusman al Romaniei si romanilor...Tocmai pentru acest lucru urla el -zi de zi- spera ca poate scapa cu pielea netabacita...)
LEVST.
30 Mar 2018

Mohammad Murad: In Romania este o strategie de distrugere. Din zece oameni de afaceri din tara noastra, noua iau in calcul vanzarea afaceriiFoto: Facebook / Mohammad Murad "In Romania nu exista o strategie de constructie, ci una de distrugere, si functioneaza o lege nescrisa, amanarea, fiind amanat non-stop aproape orice fel de proiect intr-un context in care banii sunt investiti degeaba, dezvaluie Mohammad Murad, presedintele asociatiei hotelierilor..."___------____ f. realist, iar "tonul" este dat de pres-edintii si pm-ii tarii...
LEVST.
30 Mar 2018

RISE Project/ Poveste despre Dragnea, Mazăre, Tel Drum: Banii dvs au cumpărat cocotieri în Brazilia De către E. B. - 30/03/20182 O video-investigația intitulată Nucile lui Dragnea, făcută de RISE Project, arată că reprezentanții a trei grupări suspectate şi anchetate în România și-ar fi construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară. Banii dumneavoastră au cumpărat cocotieri în Brazilia, scrie RISE Project pe pagina de Facebook. La umbra acestora, pe malul Atlanticului, au crescut vile, apartamente de lux, piscine și terenuri de tenis. Timp de zece ani, reprezentanții a trei grupări anchetate pentru furtul a sute de milioane de euro de la buget și-au construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară..."____------_____cred ca este f. adevarat, insa dimensiunea -mai ales pe orizontala- a acestei situatii, este cu mult mai mare, sunt zeci si zeci de asemenea grupari teroristo-economic, si chiar personaje ” pe cont propriu”(neafiliati cu grupuri) care au scos-si scot- ilegal( evaziune fiscala), din Romania. sute de miliarde de dolari... Iar toate aceste personaje si grupari sunt legate de inaltele functii din stat, inclusiv din armata…
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mar 2018

@LEVST.-Mohammad Murad e unul care are hoteluri intr-adevar stie bine cum e cu turismul//Dar strategia de distrugere nu-i de la turism e de la mafia FSN din decembrie 1989....Iliescu si Brucan...doua jigodii nenorocite care au distrus totul Tocmai de aia asazisa "mineriada" l-a devastat primul pe lista pe ioN RATiU care era om de afaceri veritabil....Deci incepand cu 1990 ORICE FEL DE AFACERE CINSTitA a fost DISTRUSA de STATUL MAFIOT al lui iliescu si Brucan....si au prosperat TICALOSII si CURVELE Kominternistii de la FSN
VETERINAR
31 Mar 2018

Bre, "cu.cu.veanule roz-bonbol", te-a atins caldura neobisnuita la rudimentul tau de creieras de papagal fe.ka.lo.fag sau esti in criza de primavara, dementule ???
Random imageUltimele stiri


STARBAG