2017-01-22 12:18

POLITICA


Năstase vs Macovei, etapa a II-a

 |  17:01
Năstase vs Macovei, etapa a II-a
Adrian Năstase şi Monica Macovei îşi continuă acuzele şiinjuriile pe care şi le aduc reciproc. Fostul prim-ministru comentează peblogul personal ultima apariţie la televizor a eurodeputatei, în care aceastaafirmase că dosarele lui Năstase fac parte dintre cele menţionate de raportulMCV. Titlul pe care ex-premierul îl dă comentariului său este unul sugestiv:„Precizări pentru idioţi”.

„Nu mai surprinde pe nimeni că, înainte sau dupăelaborarea unui Raport de către Comisia Europeană, fostul procuror ceauşist,Monica Macovei, iniţiatoarea introducerii monitorizării României prin MCV, îşiface apariţia în mass-media şi ca o veritabilă «mama Omida», comunică «proştilor»ce au dorit să ne transmită cei «cu băţul» de la Comisia Europeană. Acelaşilucru s-a întâmplat şi miercuri seara, la postul de televiziune B1. Fostulprocuror ceauşist a susţinut, printre altele, că menţiunile privind prescriereaunor fapte penale şi lipsa unei trageri la răspundere penală s-ar referi lacele trei dosare aflate pe rolul ÎCCJ în care sunt trimis în judecată de cătreprietenii săi de la DNA. De unde ştie însă fostul procuror ceauşist, a discutatcu experţii comisiei, a analizat împreună cu aceştia termenele privindprescrierea specială pentru fiecare faptă pentru care s-au întocmit rechizitoriilecomandate de Traian Băsescu?”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

Război mai vechi

Monica Macovei şi Adrian Năstase nu sunt la prima seriede replici acuzatoare pe care şi le dau unul altuia folosind ca intermediariinternetul şi mass-media. Acum o lună, ei îşi puseseră unul altuia aceleaşietichete. Fostul premier afirmase despre Macovei că este „un fost procurorceauşist”, iar eurodeputata îl numise pe Năstase un „inculpat” responsabilpentru amânarea aderării României la Schengen.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-06-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NENEA BRANCOVEANU
23 Iul 2011

Optiunea Domnului Adrian Nastase pentru Europa si refuzul de a se pozitiona diplomatic fata de Washington l-a adus in pozitia de azi. Mi se pare ca specialitatea sa in relatii internationale nu l-a ajutat sa adopte tactica adecvata si l-a impins sa ..."faca p.......contra vantului. Pacat de priceperea si calitatile lui !!! Putea sa fie un foarte bun manager pentru Romania. Dar....daca nu ar fi fost acest dar la majoritatea romanilor....eram cu totii (romanii) mult mai sus....

Adauga un comentariu

Random image