2019-02-20 05:27


Nemulțumiții din PSD nu dau înapoi: ”SUSȚINEM până la capăt”

 |  22:04
Nemulțumiții din PSD nu dau înapoi: ”SUSȚINEM până la capăt”

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a spus, la finalul Comitetului Executiv al PSD, că nimeni nu va pleca din partid, dar a subliniat că cei care susţin acel document îl vor susţine în continuare.

„Nimeni nu pleacă din partid. Vom vota tot ce avem în Parlament de votat, tot ce e în programul de guvernare. E prima discuţie serioasă pe care o avem şi cu mult curaj.

Noi, ce susţinem în acel document, susţinem până la capăt. Nu ne-am schimbat poziţia”, a declarat Paul Stănescu, după CEx.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-21

GALERIE MEDIA


TAGURI: vicepremier, psd, paul stanescu, scrisoare, document, sustinere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD.
22 Sep 2018

Cum era de asteptat , nu s-a schimbat nimic HOTIA SI MINCIUNA MERG BRAT LA BRAT MAI DEPARTE IAR ROMANIA SE ADANCESTE IN SARACIE SI DEZASTRU CONDUSA DE UN PUSCARIAS CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN SI A GAZAT ROMANI CARE PROTESTAU PASNIC.
@MAFIA....
22 Sep 2018

Ce păcat ca nu ai fost si tu gazat....dar dacă doresti poti sa bagi nasul in curul lui CRACANEL sau sterpul națiunii...sa simti adevărată gazare ....am spus nasul su nu limba cu care ești deja acolo...ALUPIGUS
@@ MAFIA
22 Sep 2018

Sa- l ligi in cur pe ''cracanel'' si mata si tactu si tot neamul de ciumati rosii. Iar despre sterpul ilici iliescu sa ii sugi din fata poate se mai insanatoseste. Ti-am raspuns pe limba ta analfabet si incult platit cu doi arginti de mafia hotului din banii de hrana a copiilor orfani. Voiciumatii rosii nu va veti civiliza niciodata. Psd trebui incinerat , el este PESTA ADEVARATA CARE S-A ABATUT ASUPRA ROMANIEI . MULTA MUIE VIERME ROSU BOLSEVIC.
ANONIM
22 Sep 2018

Am auzit ca bubosul este cel vinovat de imprastierea si impanzirea tarii cu pesta porcina N ar fi dea mirarii! Cat de javra este creatura asta vanduta!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...