2019-02-22 14:51


Nicolae Bacalbașa nu IARTĂ nimic. JIGNIRI grave la adresa lui Iohannis, UE și Merkel

 |  17:00
Nicolae Bacalbașa nu IARTĂ nimic. JIGNIRI grave la adresa lui Iohannis, UE și Merkel

Așa cum ne-a obișnuit deja, social democratul Nicolae Bacalbașa e unul dintre cei mai ”slobozi la gură” politicieni din lumea politică. Zilele acestea, într-un interviu acordat unei televiziuni locale, deputatul PSD a lansat acuzații extrem de grave atât la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și la adresa Germaniei și Uniunii Europene.

Întrebat despre al patrulea refuz al președintelui Klaus Iohannis de a o numi în funcția de ministru al Dezvoltării pe Lia Olguța Vasilescu, deputatul PSD a răspuns: „Președintele Iohannis, pentru mine este «ei». Adică, este în afara României. Să fim foarte clari: suntem într-o Uniune despre care, generic, despre Uniuni, Bismarck, cel care a unificat Germania (...), spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul, suntem măgarul de povară al unei structuri”.

„Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau cele pe care dorește să li se subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. De aici și MCV, care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Schengen”, a mai spus deputatul PSD în interviul acordat postului TV Galați.

„Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales, care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”, a continua Nicolae Bacalbașa.

Acesta a făcut referire și la multinaționalele care „exportă semilegal în paradisuri fiscale, prin inginerii, toate profiturile” și care au „privilegii flagrante și nesimțite”, dar și la „ura Germaniei față de România”.

Întrebat despre răspunsul pe care îl dă PSD la aceste „provocări”, deputatul social-democrat a spus: „M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-11

GALERIE MEDIA


TAGURI: nicolae bacalbasa, jigniri, acuzatii, ue, iohannis, mcv, merkel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
11 Feb 2019

din ce copac a cazut maimutoiul asta paranoic?asta se intampla cand toti cretinii ajung in fruntea statului,se dau in stamba
DRAGNEAIEV PUSCARIASUL FLAUSAT
11 Feb 2019

si cine vorbeste de nazisti...un tigan turc? adica rade ciob de oala sparta?
LA PSIHIATRU...
11 Feb 2019

....cu acest bolnav votat de gunoaiele Galatiului. Acest '' doctor'' nu a facut nimic pentru oras si alaturi de alte gunoaie pizdiste au ingropat de tot acest oras. Galatiul este printre cele mai insalubre orase si datorita acestui ' medic bolnav'' Huuuu... gunoi bolsevic ! Nu suporti civilizatia occidentala pentru ca ai Moscova mai aproape. Rusinea Moldovei ramasa in intuneric esti !
CIRC MAFIOT COMPLICI FAMIGLIA
11 Feb 2019

bolsevicii astia sunt toti niste circari de doi bani cine mai crede in vorbele lor e bun de dus la gradinita pentru prescolari
HAHAHA!
11 Feb 2019

ARE DREPTATE AICI, NEBUNUL! SUNT DE ACORD CU EL! Numai că l-aș întreba, de ce nu zice nik de Licurici care, după mine TRAG toată lumea după ei, prin pactul pe care l-au făcut cu extratereștrii-draci! Hitler într-adevăr, a lucrat cu diavolii -extratereștrii, Polul Nord dezghețând creaturile din adânc, inclusiv OZN-rile lor! Licuricii, NEAM DE ADUNĂTURI au crezut că dacă fac PACT CU DIAVOLUL îi va ține de mână, până la SFÂRȘIT! Pe americani îi acuz că, N-AU AVUT NICI CEA MAI MICĂ REMUȘCARE față de ceea ce au propagat PRIN EXTENSIE, ÎN/LA TOATĂ LUMEA = AU SUBJUGAT-O PRIN SUPUNEREA FAȚĂ DE EXTRATEREȘTRII! LUMEA E CONDUSĂ DE CLONE ȘI/SAU RAHAȚI ÎNDIAVOLIȚI 100% ORI JUMA-JUMA! Ceea ce-a spus David Icke se confirmă! Ciuda și groaza îmi vin de la faptul că răpesc oameni, copiii mai ales și fac experiențe pe ei! NEAM BLESTEMAT ȘI SPURCAT! I-A FOST MILĂ PR.ARSENIE BOCA DE EI, DAR A FOST DUS CU DUHUL ȘI I S-A ARĂTAT REALITATEA DE-ACOLO, recunoscând în dialog cu Dumnezeu că AMERICA MERITĂ SĂ PIARĂ!
PA' EXTRATERESTRII
11 Feb 2019

NE MANANCA !!! DOCUMENTE SI MARTURII SPECIAL DESCOPERA LUMEA https://www.youtube.com/watch?v=K5cmdcGkuZ4 Astăzi vreau să vă vorbesc despre un subiect de-a dreptul ȘOCANT = EXTRATEREȘTRII, NE MĂNÂNCĂ...oamenii sunt folosiți drept mâncare de către extratereștrii. EXTRATEREȘTRII, NE MĂNÂNCĂ – o afirmație total șocantă! Și asta nu aparține unui om oarecare, ci unui fost agent CIA operativ, pe nume JOHN LIERE ce a declarat aceste lucruri într-un mic video-clip interesant pentru fanii omuleților –gri. ”Se pare că aceștia, fac experimente îngrozitoare pe oameni iar aceste lucruri sunt secrete foarte bine păzite de către guvernele lumii. Ceea ce pot spune este că sursele mele ajung până în sus...și dacă n-ar fi fost adevărate, nu mi-aș fi riscat credibilitatea și viața, pentru a veni cu aceste informații”, a mai declarat fostul agent CIA, John Liere care este fiul unui mare aviator – Bill Liere, ani de zile acesta a oferit servicii de transport pentru Agenția Centrală Americană de Informații.
JOHN A FăCUT
11 Feb 2019

rost de un document pe baza accesului liber la informații care sugerează faptul că serviciile secrete americane au recuperat atât OZN-uri, cât și trupuri de extratereștrii. Totuși, largi porțiuni din document au fost înnegrite pentru a ascunde detalii privind operațiunile. ”Este bine cunoscut faptul că în anul 1947, forțele aeriene ale Statelor Unite au început un proiect inițiat pentru a monitoriza OZN-rile. Începând cu anul 1947, noi am colecționat cel puțin 30-35 de OZN-ri”, a declarat fostul agent CIA. El merge mai departe și spune că GUVERNUL SUA A STABILIT CĂI DE COMUNICAȚIE CU EXTRATEREȘTRII ȘI CĂ DE FAPT, COLABOREAZĂ CU EI! Astfel ar fi fost construite facilități subterane și zone top-secrete pentru a analiza informațiile transmise de omuleții cenușii. Dar JOHN consideră că ACEASTĂ COLABORARE CU EXTRATEREȘTRII a fost UNA DEZASTRUOASĂ CĂCI EI, AU SCĂPAT DE SUB CONTROL, iar Guvernul SUA și-a dat seama mult prea târziu că a făcut o GRAVĂ GREȘEALĂ.
BAZA DULCE
11 Feb 2019

din New Mexico, locul unde reptilienii și micii cenușii lucrează împreună cu Illuminattii, NU are popularitatea ZONEI 51 din Deșertul Nevada, dar este MULT MAI SINISTRĂ decât celebra Zonă 51 (min.3:48). Nici chiar HANGARUL 18 de la baza militară de lângă Ohaio, nu e atât de sinistră, precum aceeastă bază. PHILIPPE SCHNEIDER a fost primul om care a vorbit în public despre această bază și cum a luat parte la o luptă, alături de alți militari și cercetători, și pe de altă parte...mai mulți extratereștrii dintre care și bine-cunoscuții reptilieni. Aceste baze subterane, sistemele de tuneluri și tehnologia lor, au fost descrise de FOȘTI MILITARI – SCLAVI AI CONTROLULUI MENTAL, și de personaje ca Philippe Schneider, CARE AU AJUTAT LA CONSTRUIREA LOR. Schneider este fiul unui comandat de vas german, din cel De-al Doilea Război Mondial – OTTO OSCAR SCHNEIDER.
TATăL SăU,
11 Feb 2019

a fost capturat de americani și dus în SUA pentru a lucra pentru Illuminatti. Ca în majoritatea cazurilor, copiii agenților Illuminatti sunt crescuți pentru a lucra pentru aceiași stăpâni, iar Phill Schneider a avut sarcina de a construi secțiuini ale multor complexe subterane din SUA. El spunea că știe 131 de baze militare subterane, cu adâncimea de aproximativ 500 de metrii, construite pentru planurie Noii Ordini Mondiale. Două dintre bazele în care Schneider a fost prezent, sunt ZONA 51 din Nevada și DULCE, din New Mexico. DULCE este un oraș de aproximativ 1000 de locuitori situat în rezervația APACH JICARIA, la o înălțime de aproape 2000 m. De aici, au apărut multe relatări despre decolări și aterizări OZN, răpiri extraterestre, MUTILĂRI UMANE ȘI ANIMALE. Aceeași bază este locul așa-numitelor RĂZBOAIE DE LA DULCE în care se spune că reptilienii și cenușiii s-au luptat cu personalul militar și civil uman. Au fost multe victime în ambele tabere, iar Phill Schneider susține că a luat și el parte la acest schimb de focuri. El spune că a fost lovit de o armă lasser și că are o cicatrice mare, pe piept.
PARTICIPAREA SA
11 Feb 2019

la luptă, a fost făcută publică, într-o prelegere din 1995, deși în ea apar multe alte elemente. ”Treaba mea era să cobor în găuri și să verific mostrele de stâncă recomandând explozibilul pentru fiecare tip de stâncă în parte. Ne-am pomenit la un moment dat într-o peșteră mare, plină de extratereștrii cunoscuți drept, micii cenușii. Am împușcat doi dintre ei. Noi, eram cam 30 de oameni. Și de-odată au apărut aproximativ 40 de extratereștrii care au fost toți omorâți. Am văzut apoi, o întreagă bază subterană, plină cu extratereștrii. Mai târziu, am aflat că trăiau deja demult timp pe această planetă. Asta explică multe despre teoria vechilor astronauți. ”
SCHNEIDER
11 Feb 2019

a început să avertizele lumea în privința a ceea ce se petrece deși, ca de obicei, CEI MAI MULȚI OAMENI NU ASCULTĂ. Schneider a murit pe 17 ianuarie 1996 în condiții foarte suspecte care au fost făcute să pară sinucidere. De fapt, s-a ”constatat” că s-ar fi sinucis cu o coardă de pian, sugrumându-se. El spusese cu un an înainte, în cadrul unei prelegeri publice că, LA TRECEREA FIECĂRUI AN CALENDARISTIC, TEHNOLOGIA MILITARĂ CREȘTE CU 44,5 ANI ÎN COMPARAȚIE CU RATA CREȘTERII ÎN TEHNOLOGIA CONVENȚIONALĂ ȘI IATĂ DE CE ESTE UȘOR DE ÎNȚELES DE CE ÎN 1943 S-A PUTUT FACE, PRIN UTILIZAREA TUBULUI CU VACUUM, SĂ DISPARĂ EFFECTIV O NAVĂ DINTR-UN ANUMIT LOC, PENTRU A APĂREA ÎN ALTUL! Facem referire la EXPERIMENTUL PHILADELPHIA în care o navă militară americană, a devenit invizibilă și a translatat în altă dimensiune.
O ALTă BAZă
11 Feb 2019

subterană la care a lucrat Schneider, se află sub Aeroportul Internațional DENVER, la est de acest oraș. Construcția a ridicat mari probleme, din cauza costurilor uriașe, ca și din cauza GĂRII GIGANTICE SĂPATE DE BECHTEL ca parte a îmbunătățirii rețelei de transport din Boston. AEROPORTUL DENVER este plin de STATUI ALE GURGUILOR, DE SIMBOLURI MASONICE ȘI ALE ILLUMINIATILOR. După spusele lui Schneider există ACOLO, cel puțin 10 niveluri subterane și un întreg oraș subteran, cu o suprafață de 11 km. Despre Baza din Denver, se spune că include mari tabere de izolare și spații subterane, PENTRU ÎNCARCERAREA DIZIDENȚILOR. Muncitorii de pe nivele inferioare ale bazei, au văzut multe SCENE TERIBILE despre care au refuzat să vorbească. ACESTE BAZE SUNT CELE UNDE DISPAR MILIOANELE DE COPII DIN LUMEA ÎNTREAGĂ. Știu că este greu de crezut așa-ceva, dar EI SUNT FOLOSIȚI PENTRU MUNCĂ FORȚATĂ ȘI APOI SUNT CONSUMAȚI DE REPTILIENI, PRECUM SUNT VITELE DE CĂTRE OAMENI.
MUNCITORII DE LA BAZA
11 Feb 2019

DULCE din New Mexico, au relatat că au văzut CELE MAI GROTEȘTI LUCRURI LA NIVELELE INFERIOARE ALE BAZEI. Cercetătorii Bill Hamilton și Jason Bishop III au adunat următoarele informații despre Dulce, publicate într-o revistă OZN. NIVELUL ȘASE ESTE NUMIT ȘI SALA COȘMARURILOR, din cauza Laboratorului genetic. Relatările lucrătorilor care au văzut experimente bizare, sunt de genul: ”am văzut oameni, cu mai multe picioare care păreau jumătate oameni, jumătate caracatițe. Dar și oameni-reptile, care aveau mâini de oameni și plângeau ca niște bebeluși. La fel și un amestec de șopârle-oameni, pești-foci, păsări și șoareci, toate ținute în cuști. Am văzut deasemenea, umanoizi înnaripați, creaturi grotești ca niște lilieci, cu înălțimea de la 1m până la 2m, dar și ființe gen gurgui și reptile. NIVELUL ȘAPTE este chiar mai rău! Rânduri și rânduri de amestecuri umane, ținut la rece. RECIPIENTE MARI DE PĂSTRARE A EMBRIONILOR UMANOIZI ÎN DIFERITE STADII DE DEZVOLTARE. OAMENI ÎN CUȘTI, DE OBICEI SEDAȚI ȘI DROGAȚI, CARE UNEORI ȚIPĂ ȘI IMPLORĂ AJUTORUL. Ni s-a spus că sunt nebuni incurabili în urma testării foarte riscante de medicamente, pentru vindecarea nebuniei. Am fost sfătuiți să nu le vorbim deloc. La început, chiar am crezut toate acestea dar, prin 1978 câțiva muncitori, AU DESCOPERIT ADEVĂRUL”
DECI,
11 Feb 2019

IMBECILII ĂȘTIA DE AMERICANI, SUPER-AROGANȚI AR TREBUI SĂ-ȘI CEARĂ IERTARE ÎNTREGII LUMI PENTRU PORCĂRIILE PROPAGATE ȘI PENTRU FAPTUL CĂ NU VOR SĂ SE DESCOTOROSEASCĂ DE KK-TUL ĂLA DE REZERVĂ FEDERALĂ CARE E CONDUSĂ DE ȘERPII ĂIA NE-UMANI CE PRIN EI, PRIN AMERICANI SUBJUGĂ TOATĂ LUMEA! AU ÎNNEBUNIT TOATE BĂNCILE, TOȚI GUVERNATORII CARE SUNT SUSȚINUȚI DE DIAVOLII ĂȘTIA! S-au prostit dracului și bărbații din serviciile ”secrete” care se pare sunt LUCRAȚI pe creier de nu mai mișcă nimeni în front și nici nu-și (mai) pun măcar problema la modul general asupra eventualelor consecințe, nici atât să se sacrifice și să-i belească p-ăștia de piele și de resurse!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Feb 2019

@DECI....vezi ca ai amestecat marfa cu ambalajul...1-bolsevicii astia au ce au contra Europei si Germaniei nu era vorba de USA aici 2-chestia cu extraterestrii nu are ce cauta in topicul de aici 3-daca tot vrei sa vb de extraterestri sa stii ca astia sunt peste tot,in toate tarile nu exclusiv in USA 4-multe chestii de pe internet sunt aruncate doar sa te deruteze Asa ca si concluzie sa ne intoarcem la problemele noastre-adica MAFIA de dupa 1989 din care face parte si boul de mai sus
MEY CUCUVEA!
11 Feb 2019

Da Merkel ce naiba e? E șarpe! Trump, la fel! Mai dă-i ....nu-i mai dau dracului, că-s DRACI oricum!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Feb 2019

@MEY CUCUVEA!---tu vezi individul ala din poza,aratarea aia scarboasa cu limba scoasa? chiar asa ti se pare ca meria sa discutam pentru acest jeg?eu numai cand il vad mi se face greata
COADA DRACULUI
12 Feb 2019

RN TIGAN BORIT TURCO - UCRAINIAN
MEY CUCUVEA!
12 Feb 2019

Îl văd foarte bine DAR...și dușmanului trebuie să-i recunoști când are dreptate! E fair-play! Adevărații oameni de stat/la STAT (mă refer la cei din vechime), în bătălii recunoșteau anumite lucruri sau calități spuse de oponent. Întâmplător, prin ceea ce-a zis SE BRODEȘTE CU CEEA CE SIMT/CRED ȘI EU! Punct. P.S. Asta nu înseamnă că alte dăți, cu alte ocazii, NU I-AM APROBAT IEȘIRILE!
IAR DESPRE LICURICI....
12 Feb 2019

NĂDĂJDUIESC SĂ PIARĂ ÎN DEZONOARE ȘI RUȘINE, AȘA CUM LE-A URAT PETRE ȚUȚEA!
SOBOLANUL ROSU
13 Feb 2019

TIGANU INGHITE MICROFONUL , CU SPERMA CU TOT . LA SCUIPAT PROTESTATARII . SI FUGEA CU GORILELE DUPA EL . A TURNAT COLEGII LA SECU .
ANONIM
17 Feb 2019

CRETINOIZILOR molfaiti niste porcarii neinteligibile ,intelese doar de voi .Sunteti niste creaturi urate si demente Pe cine iubiti voi ?Iubiti homalaii ,anticristii si barbatii ,asa i ?Pe femei le urati din rarunchii vostri de creaturi hade si homo Sunteti 2 care postati pe acest site 2 INDIVIZI DROGATI sIKTIR!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...