2018-12-12 00:33


Niculae Bădălau, ELIMINAT din Biroul Permanent al Senatului. Cine i-a luat locul

 |  11:33
Niculae Bădălau, ELIMINAT din Biroul Permanent al Senatului. Cine i-a luat locul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a pus în mișcare planul prin care începe mazilirea celor din echipa lui Mihai Tudose. Unul dintre oamenii care au jucat în tabăra Tudose este președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

Surse din PSD au precizat pentru stiripesurse.ro că Niculae Bădălău a fost eliminat din Biroul Permanent al Senatului. Asta înseamnă că nu mai este vicepreședinte al Senatului și nu va mai conduce ședințele acestui for, în absența lui Călin Popescu Tăriceanu.

Locul lui Niculae Bădălău în această funcție va fi luat de către Adrian Țuțuianu. Celălalt vicepreședinte al Senatului din partea PSD este Claudiu Manda, cel care a îndeplinit această funcție și în legislatura trecută.

Decizia a fost luată în ședința de grup a PSD de ieri, dar va fi formalizată astăzi, în cadrul ședinței de plen a Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

TAGURI: badalau, Biroul Permanent al Senatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA TREZESTE-TE
01 Feb 2018

S-a constatat de catre puiul de militian DREAK-NEA ca Niculae Bădălău apartine STATULUI PARALEL si din aceasta cauza il va elimina din Biroul Permanent al Senatului si nu numai.RO ESTE STAT MAFIOT.
Random imageUltimele stiri


loading...