2019-02-21 05:52


Nicușor DAN, despre referendum: „NIMENI nu trebuie să mai stea acasă!”

 |  19:51
Nicușor DAN, despre referendum: „NIMENI nu trebuie să mai stea acasă!”

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, afirmă că formaţiunea sa susţine demersul anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, privind organizarea unui referendum pe tema legilor din justiţie şi a graţierii, considerând că este singura cale democratică prin care actuala putere poate fi "cenzurată".

"USR susţine iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe problema amnistiei şi graţierii. Am spus încă din campania electorală că suntem împotriva oricărui demers prin care politicienii corupţi şi clienţii lor să poată scăpa de Justiţie. Ordonanţele pregătite de guvernul PSD-ALDE urmăresc exact acest lucru, să-i scape de Justiţie pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Voiculescu, Gabriel Oprea, Titus Corlăţean şi mulţi alţii. USR este împotriva amnistiei şi graţierii. Ne vedem în campanie. De data asta, nimeni nu trebuie să mai stea acasă", scrie Nicuşor Dan, citat de News.ro

El susţine că actuala putere "îşi încalcă flagrant programul cu care a câştigat alegerile", astfel încât referendumul este "singura cale democratică" prin care cetăţenii put să "cenzureze" majoritatea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seară, organizarea unui referendum pe tema modificării codurilor penale şi a graţierii, afirmând că protestele au arătat că este o temă de larg interes pentru cetăţeni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-23

TAGURI: nicusor dan, usr, referendum, iohannis, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VALI
23 Ian 2017

Sa se puna pe aceeasi foaie si legea raspunderii magistratilor, daca tot se tipareste
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...