2018-12-17 17:25


Nicușor Dan: Disputa privind doctoratul lui Kovesi e un atac împotriva unei instituții

 |  14:54
Nicușor Dan: Disputa privind doctoratul lui Kovesi e un atac împotriva unei instituții

Liderul USR, Nicușor Dan, a declarat, miercuri, că disputa privind teza de doctorat a procurorului-şef al DNA, Laura Codruța Kovesi, este "un atac împotriva unei instituții".

"Aparent este un atac împotriva unei persoane. De fapt, este un atac împotriva unei instituții. Această instituție rezolvă o chestiune a corupției, care suntem cu toții de acord că este de o importanță care ține de securitatea națională. Deci, este, de fapt, un atac la securitatea națională pe care îl poartă niște partide care pretind că păstrează ființa națională și tot felul de vorbe frumoase. În opinia mea, este una din temele importante ale acestei campanii electorale, lupta între un stat în care justiția funcționează și o coaliție a penalilor care doresc ca aceste lucruri să înceteze", a precizat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă teza de doctorat ar trebui verificată, preşedintele USR a spus că „orice teză de doctorat trebuie verificată și răsverificată dacă există suspiciuni de plagiat asupra ei".

"În primul rând, vrem ca toate tezele de doctorat să fie publice, ceea ce în momentul acesta nu se întâmplă, și să avem o instituție în care toți să avem încredere, care să analizeze toate tezele de doctorat", a completat Nicuşor Dan. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: nicusor dan, disputa, doctorat, kovesi, atac, impotriva, institutie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...