2018-12-15 04:18


Nicușor Dan nu vrea alianță cu PNL

 |  17:05
Nicușor Dan nu vrea alianță cu PNL

Liderul USR, Nicuşor Dan, a exclus miercuri o alinaţă cu PNL atât înainte, cât şi după alegeri, dar a spus că este posibil să susţină alături de liberali acelaşi prim-ministru care ''foarte probabil'' este Dacian Cioloş.

''Noi nu vom face o alianţă cu PNL nici înainte şi nici după alegeri, însă e posibil să sprijinim un acelaşi prim-ministru. Asta este decizie individuală a noastră şi o decizie individuală a lor, iar acest scenariu este plauzibil, iar acest prim-ministru potenţial foarte probabil este domnul Cioloş'', a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat dacă varianta Dacian Cioloş prim-ministru după alegeri a fost discutată de USR cu PNL, Nicuşor Dan a negat. ''Fiecare dintre actorii aceştia au exprimat suficient de multe mesaje în spaţiul public pe această construcţie, dar discuţii reale nu au fost'', a explicat el.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a recomandat vineri preşedintelui USR, Nicuşor Dan, să îi transmită direct premierului Dacian Cioloş propunerea formaţiunii pe care o conduce de a-şi prezenta proiectele pentru ca partidele să se pronunţe dacă îl susţin pentru un nou mandat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: nicusor dan, usr, pnl, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...