2019-02-21 07:57


Nicușor DAN se așteaptă la PROTESTE de stradă. Care este decizia PSD-ALDE care ar putea declanșa mișcările

 |  16:13
Nicușor DAN se așteaptă la PROTESTE de stradă. Care este decizia PSD-ALDE care ar putea declanșa mișcările

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la Sibiu, că speră că vor exista ”proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei”, întrucât există ”în societate un instinct puternic pentru statul de drept”. Liderii USR sunt convinşi că ”în câteva săptămâni” va apărea în spaţiul public această lege, deoarece există ”o puternică presiune din interiorul PSD şi ALDE pentru amnistie penală”, transmite News.ro.

Nicuşor Dan a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă este de părere că PSD va promova o lege a amnistiei, el răspunzând că îi este teamă că acest lucru se va întâmpla.

”Cred că ecuaţia este mai complexă. Cred că există o puternică presiune din interiorul PSD şi ALDE pentru amnistie penală. Mi-e teamă că o vom avea. Ca rezultat al acestei presiuni, un atac la DNA, la ANI e parte din strategia PSD-ALDE pentru următorii ani”, a declarat Nicuşor Dan.

El a apreciat că ”există în societate un instinct puternic pentru statul de drept”. ”Sper să să manifeste acum. Sper la proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei”, a mai spus Nicuşor Dan.

El a precizat că USR nu va chema oamenii în stradă, dar ”ieşirea în stradă este legitimă”.

”Prin toate mijloacele vom explica oamenilor de ce un astfel de proiect este nociv pentru România, inclusiv în plan social şi economic”, a mai spus Nicuşor Dan.

Prezent la conferinţa de presă, deputatul Dan Barna, fost secretar de stat în Guvernul Cioloş, a afirmat că Legea amnistiei va apărea ”în câteva săptămâni”, tot ceea ce se întâmplă în prezent în spaţiul public fiind o pregătire a acesteia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-15

TAGURI: nicusor dan legea amnistiei proteste de strada, psd alde, usr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NAUM DRAGOS
15 Ian 2017

Statul de drept pentru vo i este statul stramb just itia stramba a laurei keo vesi Este statul condus de soros si deSRI SA NU D EA DUMNEZEU CAIN LOC DED ROGATII TAI SA IASA IN ST RADA MILIOANELE DE OAMENI CINSTITI DAR OPRIMATI D EJUSTITIA VOASTRA OBEDIEN TA GANDESTE TE PLICUSOR BAN CA AI PUTEA PATI LA FEL CA HOARA STRANS DE G AT SI CU OCHII HOLBATI CA T CEPELE
MAFIA BOLSEVICO - PESEDISTA.
15 Ian 2017

Aceasta organizatie mafio ta incearca prin masuri p opuliste sa-si asigure li nistea la ce va urma. Vor incerca sa dea legea amn istiei si gratierii susti nuti de LATRINA 3 , HAZNA UA ROTV SI MAI NOU. WC B1 .Aceste dejectii tv au i nteres direct in salvarea propriilor patroni de la puscarie.Pentru scandalu l care va avea si un ecou international sunt vinov ati analfabetii , inculti i , pomanagii si pensiona rii dusi cu mintea care a u votat penalii mafiei ps d.
AMICE ESTI IDIOT?
15 Ian 2017

DROGATULE BAUTOR DE URINA PROPRIE
CROCODILUL FLAMAND
15 Ian 2017

CLOTILDA SA FIE INTREBATA CUM E CU BANII DE LA BEC HTEL..................... .FRAUDA DE PESTE UN MILIA RD DE EURO............... ......E SPECIALISTA LA CI ORDEALA KUSHER
GHITA
15 Ian 2017

a spus doar 2 la suta din ce stie pana la suta la suta ne asteptam ca multi sa intre la puscarie ca asa este statul de drept
GOGU
15 Ian 2017

Mai plicusor ban....Te a
GOGU
15 Ian 2017

Mai plicusor ban....Te a
GOGU
15 Ian 2017

Mai plicusor ban....Te a
TACHE
15 Ian 2017

Gangaveste si gica contra ! Cum dracu' nu si- a pu s tactu' caiciuc pe p..a ,sa nu iasa un specimen ca tine?
VEI PLATI !
15 Ian 2017

IN FATA INCULTILOR PROSTI LOR PENSIONARILOR PANA L A URMA JAPITA SCARBOASA i ti spun sincer ca mi e sc arba de tine si de cei ca tine mafiotilor plat iti de soros Sunteti ple ava societatii categoria aceea de javre care isi b eau pisatul se drogheaz a si fac orgii sexuale in familie Mie scarba !!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...