2019-05-19 15:49


Noi modificări în legea pensiilor. Aceste categorii de persoane vor beneficia de pensie de serviciu

 |  15:59
Noi modificări în legea pensiilor. Aceste categorii de persoane vor beneficia de pensie de serviciu

Călin Popescu Tăriceanu a depus la Senat un proiect care prevede ca piloţii instructori de la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă şi inspectorii Autorităţii Aeronautice Civile Române să beneficieze de pensie de serviciu, dacă au vârsta de minim 50 de ani şi o vechime în muncă de cel puţin 20 de ani.

Proiectul depus de preşedintele Senatului prevede modificarea şi completarea Legii nr.223/2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant din aviaţia civilă din România.

"Piloţi, piloţi instructori de la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, însoţitorii de bord/membri ai echipajului de cabină, paraşutişti, personalul de inspecţie în zbor şi inspectorii Autorităţii Aeronautice Civile Române care au vârsta minim 50 de ani şi au realizat o vechime de cel puţin 20 de ani de activitate ca personal aeronautic civil navigant neprofesionist", prevede iniţiativa liderului ALDE, potrivit Mediafax.

În forma în vigoare, legea nu includea piloţii instructori de la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă sau personalul de inspecţie în zbor şi inspectorii Autorităţii Aeronautice Civile Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-08

TAGURI: legea pensiilor, categorii persoane, pensie de serviciu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG