2017-01-16 15:03

POLITICA


Noi acuzaţii pentru directorul FMI: O jurnalistă povesteşte cum Dominique Strauss-Kahn ar fi încercat să o violeze în 2002

 |  13:15
Noi acuzaţii pentru directorul FMI: O jurnalistă povesteşte cum Dominique Strauss-Kahn ar fi încercat să o violeze în 2002

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat şiinculpat la New York pentru agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrarede persoane, ar fi încercat să agreseze sexual o femeie în 2002, relatează LeParisien, în ediţia electronică.

Jurnalista şi romancieraTristane Banon a povestit într-o emisiune televizată că în 2002 un om politic aîncercat să o violeze. Emisiunea a fost difuzată înfebruarie 2007. Tânăra a oferit numele agresorului, dar acesta a fost bruiat deproducătorul emisiunii.

Tânăra femeie, care în prezent are 31 de ani, a povestit că l-a contactatpe Dominique Strauss-Kahn pentru prima sa carte. "Totul s-a petrecutfoarte urât. Cimpanzeul în rut", a rezumat ea la începutul secvenţei. Întrevederea a fost dezamăgitoare.

Tristane Banon povesteşte că pentru interviul înregistrat, el "a vrut să îi ţină mâna pentru arăspunde, apoi braţul". "Am sfârşit prin a ne bate, ne-am bătut pejos, l-am lovit cu piciorul, el mi-a desfăcut sutienul, a încercat să îmiscoată blugii (...). Când ne luptam, am rostit cuvântul «viol» pentru a-lsperia, dar acest lucru nu l-a speriat", a declarat ea.

Tristane Banon afirmă că a depus o plângere pentru agresiune sexuală şi asolicitat un avocat "foarte cunoscut care avea un întreg dosar împotrivalui". Dar nu a mers mai departe. "Nu am îndrăznit, nu voiam să fiu până la sfârşitul vieţii tânăra care aavut o problemă cu un om politic", a declarat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-20

Mai multe imagini:
Noi acuzaţii pentru directorul FMI: O jurnalistă povesteşte cum Dominique Strauss-Kahn ar fi încercat să o violeze în 2002
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

KARTOUCHE
16 Mai 2011

Ma mir ca s-a dat lupta i ntre consanquini ?? Am i nteles cand Clinton a fos t atacat de bancheri, pri n Monica Levinski, pentru ca i-a pus sa-si limitez e profitul. Dar acum ca fii poporului ales, un ma ghiar Miklos Sarkozi sa-l atace pe un alsacian Str auss Kahn, e prea de tot ! Or fi acestii fii afem eiati - vz. Fostul presed inte al Tarii Sfinte, con damnat pt. viol - dar nic i chiar asa !! Ataci o c amerista de 62 de ani ?? Nu-i plauzibil ! O fi ma na lui Obama ? Sau a fiil or lui Osama ?? Mai stii ??

Adauga un comentariu

Random image