2016-12-08 16:36

POLITICA


Noua Dreaptă îşi înfiinţează partid

 |  15:13
Noua Dreaptă îşi înfiinţează partid

Tudor Ionescu, şeful organizaţiei Noua Dreaptă, a anunţat că a depus la registratura Tribunalului Bucureşti circa 30.000 de semnături pentru înfiinţarea unui partid. Acesta a precizat că doreşte ca prin înfiinţarea unei formaţiuni politice să salveze poporul român.

„Scopul principal al partidului va fi salvarea statului şi neamului românesc. Avem un program cu 25 de puncte care vor propulsa România printre primele 15 state ale lumii”, a declarat Ionescu.

Printre punctele din programul propus de noul partid se numără unirea cu Republica Moldova, după principiul RDG-RFG, stoparea declinului demografic, confiscarea averilor ilicite sau anularea privatizărilor frauduloase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: Noua Dreapta partid, infiintare partid, unire Romania Moldova, program politic Noua Dreapta, inregistrare partidComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dacian Cioloș: ”Într-un fel fac politică, dar nu mă implic în campanie” Intr-un interviu pentru Ziare.com, Dacian Ciolos sustine ca nu este implicat in campanie si ca nu... 24 Noi 2016 | (1)
Dacian Cioloș nu exclude posibilitatea de a intra într-un partid Premierul Dacian Cioloş a declarat că nu exclude posibilitatea ca după alegeri să intre... 06 Dec 2016 | (3)