2018-12-16 15:31


Noua Republică ar putea colabora cu PDL

 |  14:55
Noua Republică ar putea colabora cu PDL

Fostul ministrul al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat că „Noua Republică poate să fie viitorul dreptei şi că există posibilitatea unei colaborări post-electorale între formaţiunea ce se va înfiinţa şi PDL. El a precizat că se va implica în politică, „ în arenă, nu în tribune”.

Fostul consilier prezidenţial a precizat că se va implica în politică, „în arenă, nu în tribune” şi a confirmat că este un simpatizant al mişcării lui Mihail Neamţu. “Sunt un simpatizant al NR (n.r. Noua Republică). Nu sunt în spatele ei, nu am nici un rol în apariţia ei. Faptul că a apărut după ce am fost demis e singura legătură pe care o am cu apariţia. Dacă nu era asta, era altceva. Restul e speculaţie. Îi ajut cu ce pot dacă au nevoie de ajutorul meu. Şi pe ei şi pe mine mă deranjează speculaţiile de tip conspiraţionist. Chiar e o mişcare spontană”, a răspuns Lăzăroiu într-o discuţie online cu cititorii Hotnews.ro.

Sociologul îl numeşte pe Traian Băsescu ca fiind “simbolul dreptei”, dar declară că şeful statului nu are niciun grad de implicare în Noua Republică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Sebastian Lazaroiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEXANDRU
24 Oct 2011

PENIBIL!!!!! Alta adunatura dupa UNPR!
Random imageUltimele stiri


loading...