2019-04-26 03:25


Noul AMBASADOR al Marii Britanii, primul MESAJ pentru România

 |  17:05
Noul AMBASADOR al Marii Britanii, primul MESAJ pentru România

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble, a susținut marți prima sa conferinţă de presă de la preluarea mandatului la Bucureşti. El a anunțat că se lucrează la realizarea unui nou parteneriat strategic între ţara sa şi România, precizând că cel actual trebuie să fie 'îmbunătăţit şi modernizat'.

Lucrăm împreună cu Guvernul român pentru un nou parteneriat strategic între Marea Britanie şi România. Avem deja un parteneriat, dar trebuie să fie îmbunătăţit şi modernizat pentru preocupările de astăzi. Avem nevoie de un parteneriat strategic care răspunde la provocările mai ales dintr-o Europă nouă şi mă refer, sigur, la chestiunea Brexit, care va fi o chestiune foarte importantă', a declarat Andrew Noble, în prima sa conferinţă de presă de la preluarea mandatului de ambasador al Marii Britanii la Bucureşti. Ambasadorul Andrew Noble şi-a depus copiile scrisorilor de acreditare la Ministerul Afacerilor Externe, urmând să prezinte documentele originale în faţa preşedintelui Klaus Iohannis în perioada următoare, potrivit Ambasadei britanice la Bucureşti.

Andrew Nobles pune că în următorii 4 ani, în ciuda Brexitului, vrea să fructifice relațiile bilaterale mai ales în securitate și economie.

Ambasadorul a mai adăugat că nu cunoaște încă detalii despre protestele din stradă și că deocamdată e pregătit să asculte și să înțeleagă.

Pentru a se apropia mai mult de țara, ambasadorul a luat lecții de limba romană și a adoptat chiar un urs de la Zărnești.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-28

TAGURI: ambasador, marea britanie, romania, andrew noble
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Aug 2018

mare atentie cu ursul...ca daca-l enervezi te violeaza//exact asa a patit Adrain Nastase cand a fost la vanatoare la ursi-a tras cu pusca dupa urs si a fost violat//dupa aia a inceput sa-i placa si megea dupa urs in padure URSULEEEE am venit sa ma violezi ca oricum nu trag bine cu arma
Random imageUltimele stiri


STARBAG