2019-03-23 08:54


Noul prefect de Satu Mare: Voi pune în practică programul Guvernului

 |  19:52
Noul prefect de Satu Mare: Voi pune în practică programul Guvernului

Radu Bud, noul prefect de Satu Mare, a fost învestit sâmbătă în funcţie, el declarând că va depune toate eforturile pentru a pune în practică programul Guvernului.

La ceremonia de învestire a participat subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, chestorul de poliție Viorel Dosaru.

Radu Bud a declarat că prin această reînvestire se stabilizează funcția publică de prefect, el fiind inspector guvernamental timp de șapte ani. Acesta a mai fost prefect în perioada Guvernului Tăriceanu.

"Aș dori să mulțumesc Guvernului României pentru încrederea pe care mi-a acordat-o prin această reînvestire, practic este o încheiere a situației din ultimii șapte ani prin această numire. După cum știți, în cei șapte ani, din păcate, nu s-a reușit stabilitatea funcției publice pentru cei care au fost prefecți. Voi fi acel partener loial în tot ceea ce faceți dvs, Instituția Prefectului va avea grijă ca toate actele normative să fie în perfectă legalitate, astfel încât efectele lor să fie în sprijinul cetățenilor și al unităților pe care le reprezentați. Împreună avem obligația de a depune toate eforturile pentru a aplica în practică programul Guvernului", a afirmat Radu Bud, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-20
Citeste si:
Noul prefect de Alba, Cornel Murg, învestit în funcție

TAGURI: nou, prefect, satu, mare, pune, practica, program, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...