2019-03-19 04:46


Numărul doi din PSD anunță RESTRUCTURAREA Guvernului după DEMISIA Doinei Pană

 |  18:31
Numărul doi din PSD anunță RESTRUCTURAREA Guvernului după DEMISIA Doinei Pană

Sosesc primele reacții după demisia Ministrului Apelor și Pădurilor, Doina Pană. Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat miercuri că soarta acestui Minister ar trebui hotărâtă în şedinţa conducerii partidului, dar având în vedere că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat o restructurare a Guvernului, este posibil ca acest portofoliu să treacă la Ministerul Mediului.

"Da, e foarte adevărat că doamna Pană are probleme de sănătate. Doamna ministru Pană a tot ţinut, dar noi am rugat-o să rămână. A avut probleme şi noi am rugat-o să rămână, să rămână ca să încheiem bugetul şi tot, a făcut nişte eforturi foarte mari, are probleme de sănătate. În mod normal, pentru înlocuirea sa ar trebui întrunit CEx-ul PSD, dar ţinând cont că domnul preşedinte Dragnea a anunţat o restructurare a Guvernului înainte, în 2017, probabil va discuta cu premierul şi cu forurile competente din partid vizavi de ceea ce doresc şi cum dorim să arate noul Guvern. Din ce înţeleg eu, un Guvern mai suplu, cu ministere mai puţine. E posibil ca acest minister să treacă la Mediu (Ministerul Mediului - n.r.). Deocamdată nu am discutat (despre convocarea CEx - n.r.), abia astăzi a început munca", a declarat Bădălău pentru AGERPRES.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-04

TAGURI: badalau, psd, dragnea, guvern, ministerul apelor si padurilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD.
04 Ian 2018

In primul rand clasa politica trebui restructurata prin SCOATEREA ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD IN AFARA LEGII. La ultimile alegeri libere din Franta socialistii au obtinut 6% si au fost practic spulberati si trimisi acasa. Partidele de stanga nu au adus progres si bunastare nicaieri in lume. Ele promoveaza ideologia minciunii, hotiei si a populismului deșantzat. In Romania neo bolsevica de azi ciumatii rosii au averi colosale , conturi bancare pe toate meridianele lumii iar votantii lor in cea mai mare parte cu o educatie precara : analfabeti, inculti, interlopi sunt victime ale minciunii propagandistice ale haznalei 3 si closetulTv ghita fugaru.
ANONIM
04 Ian 2018

ASEMENEA REFORMA A LA BALALAU SI DREAK-NEA pentru restructurarea GUVERNULUI se face de 28 de ani continuu "II DAM PE AI VOSTRI AFARA SI II ANGAJAM PE AI NOSTRI" se inlocuiesc prostii cu idioti, banditi cu hoti. prostituatele cu curve, etc ASA A AJUNS RO DE RASUL LUMII fiind pe cale de disparitie ca multe alte societati umane.
ANONIM
05 Ian 2018

Deoarece s-a dovedit ca in Romania TRANZITIA si HOTIA sunt fara de SFARSIT si ca DEPOLITIZAREA functiei publice este un obiectiv fundamental vital, pentru a face loc performantei politicilor publice si reformei in administratia statului in vederea gestionarii riguroase a banului public si utilizarii cat mai eficiente a resurselor bugetare, umane, etc este necesar ca, la nivel REPUBLICAN, sa se infiinteze un colectiv de lucru format din experti, denumit “BIROUL NATIONAL pentru STUDIU BUGETAR” asemanator cu cel ce activeaza, de cand a inceput criza, in Marea Britanie, care sa optimizeze IN MOD EXIGENT EXISTENTA STRUCTURILOR STATULUI, organigramele, statele se functii, precum si repartizarea judicioasa a fondurilor publice disponibile in functie de prioritati obiective. Acest colectiv de lucru trebuie sa aiba doar scopuri de dezvoltare social-economica si sa cuprinda specialisti (auditori) din toate domeniile de functionare a statului si din sectorul privat (fara pretentii de plata) cu experienta dovedita, buna credinta, onoare, demnitate, putere de creatie si care sa manifeste multa stiinta si omenie in actiunile lor. Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau "in interes personal ori de grup" trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 28 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...