2019-02-23 06:54


Numire SURPRIZĂ În Guvernul Dăncilă: Darius Vâlcov revine în executiv

 |  19:55
Numire SURPRIZĂ În Guvernul Dăncilă: Darius Vâlcov revine în executiv

Premierul Viorica Dăncilă a decis să-l numească consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului pe Darius Vâlcov, anunță Stiripesurse.ro.

”Decizie privind numirea domnului Darius-Bogdan Vâlcov în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în anul 2015 și este acuzat de trafic de influență și spălare de bani, procurorul DNA a cerut judecătorilor pedeapsa maximă

În dosarul care se judecă la ICCJ, Vâlcov, fost ministru de Finanțe în guvernele Ponta și fost primar al orașului Slatina, este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, în formă continuată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: numire, guvern, dancila, darius valcov, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE?!
30 Ian 2018

ORDINARUL ĂSTA?! P-ăsta nu trebuia să-l mănânce PUȘCĂRIA? PE VIAȚĂ EVENTUAL... E CLAR! România este CONFISCATĂ ȘI BATJOCORITĂ ÎN ULTIMUL HAL, PENTRU ULTIMA OARĂ...DUPĂ, VA INTRA ÎN MALAXORUL MONDIAL, NUMIT N.O.M.! Între timp, jigodiile ”conducătoare” de la noi, DE ORIUNDE și DIN TOATE PARTIDELE, INCLUSIV ILEGALII UDMR-ști, ȘI-AU FĂCUT TREABA CU SUCCES....EI, T O Ț I , fără nicio deosebire AU FOST/S-AU ERIJAT în componenta (rotița) STATULUI PARALEL, SUPRA-STATAL, SUPRA-NAȚIONAL cu denumiri multiple, care au acționat după un plan dinainte stabilit (cu cel puțin 6 luni înaintea ”revoluției” din 89), ei fiind MOMÂILE care au transformat România într-o UMBRĂ a ceea ce-a fost CÂNDVA....
COCINA PSD
30 Ian 2018

in orice tara intervenea securitatea nationala si-i umfla pe astia imediat//problema e ca la noi asa ceva nu exista
@CONCINA....
30 Ian 2018

Cum NAIBA să nu existe SECURITATE ”NAȚIONALĂ”?! Este SUPRA-DIMENSIONATĂ ca aparat REPRESIV, mai ACAPARATOR, numeric - mai mare ca cel din SUA, purtând nume și uniforme DIFERITE, dar în esență, LA GRĂMADĂ....SCLAVI , ai acelorași stăpâni supra-naționali, supra-statali, în fața cărora nu mișcă-n front, chiar dacă trădează pe mă-sa, pe tac-su, pe frac-su, o bagă pe soră-sa la înaintare, iar mâine- poimâine nici limba româna n-or s-o mai știe! TRĂDAREA a fost de la început de 89, dar TRĂDAREA MASIVĂ S-A PRODUS ODATĂ CU INTRAREA ÎN NATO în 2003, A CONTINUAT CU INTRAREA ÎN U.E.! RAPORTUL, aportul bocancilor îl dau stăpânilor de tot felul, ca niște YES-MANI ce sunt/se află...fie pupând ciocatele și pălăria de cowboy, fie gulerul scorțos al naziștilor de la U.E.!
SURPRIZA ???????????
31 Ian 2018

CARE SURPRIZA ? JIGODIA ASTA HOATZA CU TABLOURI IN PERETI LIPSEA DIN GUVERNUL MAFIOT . ACUM SINT TOTI ACOLO .MOARTE PSD .
CARDAN
31 Ian 2018

NEVASTA ACESTUI BORFAS ORDINAR S-A INFILTRAT LA REALITATEA TV , SINGURUL POST CURAT , ANTI PSD . CUM O SUPORTA GUSA ???
ANONIM
31 Ian 2018

ASTA-I DOVADA CA ROMANIA A FOST CAPTURATA DUPA 1989 SI ESTE CONDUSA DE BANDE DE HOTI, MAFIOTI, BANDITI, TICALOSI, HAIDUCI, BESTII ORDINARE, GUNOAIE SI SCURSURI UMANE, CURVE SI PROSTITUATE ORDINARE, ETC..
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...