2019-01-23 17:58


Numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvernul Tudose

 |  22:09
Numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvernul Tudose

Premierul Mihai Tudose a numit mai mulți consilieri de stat în cadrul aparatului său de lucru și mai mulți secretari de stat și subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Aurelian-Felix Rache, Marius-Iulian Carabulea, Florian Popa și Florin Vodiță au fost numiți consilieri de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, potrivit unor decizii ale premierului Tudose.

Totodată, șeful Guvernului a decis eliberarea lui Ionuț Pascu din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului.

Pe de altă parte, Sirma Caraman, Ciprian Lucian Roșca și Virgil-Alin Chirilă au fost numiți secretari de stat la MDRAPFE, în timp ce Marcel-Alexandru Stoica, Angel Gheorghiu și Adriana-Mihaela Udroiu au fost numiți subsecretari de stat la același minister.

Șeful Executivului a mai decis că Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, exercită atribuțiile de coordonare a activității Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: numiri, guvern, tudose, mdrapfe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Iul 2017

Să ne unim cât mai mulți și să ne rugăm pentru Gabriela Firea să-i dea guvernul metroul!
MAFIA BOLSEVICA.
02 Noi 2017

Au fost numiti un haznagiu din closetul 3 si alti viitori puscariabili din mafia bolsevica.
Random imageUltimele stiri

loading...