2019-01-16 12:09


Nuntă în familia lui DRAGNEA. Evenimentul are loc la sfârşitul lunii în Palatul SNAGOV

 |  14:12
Nuntă în familia lui DRAGNEA. Evenimentul are loc la sfârşitul lunii în Palatul SNAGOV

Fiul preşedintelui PSD Liviu Dragnea se căsătorește la sfârșitul verii la Palatul Snagov. Invitațiile au fost deja tipărite și trimise invitaților.

Tânărul Valentin Dragnea își va uni destinul cu Gina Alexandra, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani, scrie libertatea.ro. Nunta celor doi va avea loc la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prințul Nicolae al României. Acolo s-au căsătorit Elena Băsescu cu Bogdan Ionescu, dar și Valeriu Zgonea.

Meniul este și el unul exclusivist, invitații se vor desfăta cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.

Cununia religioasă va fi pe 26 august, la Biserica Sfântul Elefterie" din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-04

TAGURI: liviu dragnea, nunta, palatul snagov,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NUNTA MAFIEI
04 Aug 2018

Sunt curios daca a invitat la nunta si postacii care-l pupa in cur zilnic pe puscarias si gasca mafiota psd. Voi analfabeti ai mafiei psd tot la Palatul Snagov va faceti nuntile gunoierilor.
ANONIM
05 Aug 2018

CASA DE PIATRA SA CRAPE DUSMANII
AI BELITO BELINI
06 Aug 2018

PARCA SE VEDE BOMBONICA , PLUMB , OLGUTA , VASILICA , LIMBA LATA , LEANA DE PLESCOI SI PORCULE DE TELEORMAN . NAS MASOCHISTUL SCORPION VILCOV
Random imageUltimele stiri

loading...