2018-10-17 14:49


O mare personalitate din sport, contracandidatul lui Boc în Cluj

 |  22:48
O mare personalitate din sport, contracandidatul lui Boc în Cluj

Organizația Partidului Puterii Umaniste Cluj și-a desemnat candidatul la Primăria Cluj-Napoca. Persoana pe care o vor susţine la viitoarele alegeri locale este Bruno Roschnafsky, o mare personalitate a sportului clujean, unul dintre componenții „echipei de aur” a Universității Cluj de baschet masculin.

„Am ales să mă implic în politică pentru că, dacă vrem să schimbăm ceva, nu se poate altfel decât prin implicare politică. Și am ales să fac acest lucru alături de Partidul Puterii Umaniste pentru că aici am găsit susținere în proiectele pe care vreau să le dezvolt ca edil al Clujului, în folosul clujenilor. Cred, de asemenea că doctrina umanistă promovată de PPU este singura care poate determina, credibil și consistent, o schimbare fundamentală. Faptul că foarte mulţi membri partidului sunt tineri care nu au mai făcut până acum politică, mulţi dintre ei veniţi din mediu academic şi de business, oameni realizați din punct de vedere profesional și familial, care îşi doresc o alta abordare a societăţii şi a problemelor acesteia din punct de vedere politic, a contat foarte mult în alegerea mea”, a declarat Bruno Roschnafsky, după desemnarea sa drept candidatul PPUsl Cluj la Primăria Cluj-Napoca, scrie Stiripesurse.ro.

Bruno Marius Roschnafsky este absolvent al Facultății de Ştiinţe Economice din cadrul Universității „Bogdan-Vodă”, și al Facultății de de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Baschet, din cadrul Universității „Babeş-Bolyai”, și deține două masterate: în Managementul Organizațiilor Sportive, la Universitatea „Babeş-Bolyai”, și în Resurse Umane, la Universitatea „Bogdan-Vodă”, (2008-2010). Ca jucător profesionist de baschet a activat la Steaua București, Universitatea Cluj, Brosse Bamberg (Germania), Weissenfeld (Germania), Trier (Germania), Schwelm (Germania). Și-a încheiat cariera la Universitatea Cluj, în anul 2007. A fost un component de bază al echipei naționale a României. A fost manager general al Baschet Club Mureş din Târgu Mureş, iar actualmente este inspector judeţean şef la Poşta Română, Cluj-Napoca. Deține atât cetățenia română, cât și cetățenia germană. Bruno Roschnafsky are 45 de ani, este căsătorit de 23 de ani cu Celina și are doi copii, Richard, în vârstă de 18 ani și Eduard, în vârstă de 12 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: emil boc, primaria cluj, bruno roschnafsky
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DORIN SERBAN FLAVIU
16 Ian 2016

Il cunosc pe dl Bruno de la Tg. Mures , acolo a facut lucruri deosebite si sper sa fie de partea celor multi care isi permit sa mai traiasca in orasul pastorit de Boc si gasca lui. Sa nu uitam ca puscariasul Apostu (apostolul mitei) a fost unealta si creatia lui Boc. Poate doar dracu crede ca tot ce a furat Apostu a dus acasa sau la PD. Ma bucur enorm ca un om de talia d-lui Bruno va fi noul primar de la Cluj Napoca. Este modest, nu a mai facut politica dar are un caracter de invidiat. La el nu merge cu ciubucuri si minciuni. Cand era in Germania cei de la Audi i-au propus (pentru o suma frumusica) sa prezinta noul model Audi 6 dar a refuzat. Daca oferta i se facea lui Boc, Tise, Apostu sau alt smecher indragostit de politica lua banii cu doua maini si eventual cerea si supliment. Clujul si Romania are nevoie de asemenea oameni. Mult succes iubiti clujeni, acum este momentul adevarului, uitati-va de doua ori in oglinda si mergeti la vot.
Random imageUltimele stiri


loading...