2017-01-22 07:57

POLITICA


O damă de companie a arătat numărul de telefon al lui Berlusconi la tv

 |  18:12
O damă de companie a arătat numărul de telefon al lui Berlusconi la tv

Scandalurilesexuale îl urmăresc pe Silvio Berlusconi. O damă de companie a dezvăluitnumărul de telefon al premierului Italian , în cursul unei emisiuni la postulpublic de televiziune Rai Due, tânăra oferind detalii despre relaţiile intimepe care le avea şeful Guvernului Italian.

Încercândsă demonstreze că a avut realţii cuBerlusconi, dama de companie Nadia Macri a arătat în cursul unei transmisiuniîn direct din locuinţa sa, numărul de telefon al şefului Executivului,acoperind cu degetul ultimele trei cifre. În contratac, publicaţia Il Giornale,aparţinând familiei lui Berlusconi, a denunţat o "intruziune în viaţaprivată" a premierului, criticând postul public de televiziune Rai Due.Potrivit Il Giornale, chiar dacă ultimele trei cifre au fost acoperite încursul transmisiunii directe, numărul de telefon ar fi apărut în întregime pemai multe site-uri.

Damade companie Nadia Macri, în vârstă de 28 de ani, a fost audiată de procuroriidin Milano în legătură cu prezenţa sa la petreceri organizate în vilele luiSilvio Berlusconi. În cursul emisiunii, Nadia Macri a făcut dezvăluiri picantedespre petrecerile premierului Italian şi relaţiile intime cu damele decompanie. Ea le-a spus în octombrie procurorilor că a avut relaţii sexuale cuBerlusconi de două ori, fiind recompensată de fiecare dată cu câte 5.000 deeuro. În interviul televizat, Nadia Macri a povestit că, pe 24 aprilie 2010, afost la o petrecere organizată într-o vilă a premierului, precizând că"şapte-opt tinere mergeau pe rând la Berlusconi, care le aştepta dezbrăcatîntr-o cadă de hidromasaj". Ulterior, potrivit tinerei, damele de companieerau invitate într-o cameră unde întreţineau relaţii intime cu premierul italian.

Procuraturadin Milano a iniţiat o anchetă penală care îl vizează pe premierul SilvioBerlusconi, suspectat de trafic de influenţă şi relaţii sexuale cu oprostituată minoră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image