2017-01-16 19:57

POLITICA


O reţea de prostituţie cu clientelă de pe Wall Street a fost anihilată

 |  17:38
O reţea de prostituţie cu clientelă de pe Wall Street a fost anihilată
Oreţea de prostituţie de lux, ale cărei servicii erau folosite în special de angajaţide pe Wall Street, a fost anihilată de forţele de ordine din New York, aanunţat Reuters. Clienţii reţelei, în majoritate brokeri şi angajaţi dindomeniul financiar, cheltuiau deseori peste 10.000 de dolari pe noapte pentruservicii sexuale şi droguri.

Seestimează că grupul infracţional ar fi încasat peste 7 milioane de dolari înultimii trei ani, conform declaraţiei procurorului districtului Brooklyn,Charles Hynes. „Afacerile care implică prostituţia de lux sunt extrem deprofitabile”, a afirmat Hynes, care a mai precizat că majoritatea clienţilorproveneau din rândul angajaţilor bursei de pe Wall Street: „Oameni cu bani pânăpeste cap!”. Până acum, poliţiştii au reţinut 17 persoane, inclusiv capiireţelei. Clienţii erau taxaţi cu sume cuprinse între 400 şi 3.600 de dolari peoră, în funcţie de serviciile contractate. Pe lângă servicii sexuale, reţeaua,pe care investigatorii au numit-o „High Class NY”, le putea procura angajaţilorde pe Wall Street şi cocaină sau alte narcotice, se arată în anchetă. Afacereaavea şi un sediu, într-o clădire din Brooklyn, folosind ca acoperire o companiede escortă care opera prin site-urile discreteclub.com, cupiddirect.com şiangelofyourchoice.com. Chiar dacă reţeaua a fost anihilată, site-urileidentificate că ar fi acoperit serviciile de prostituţie funcţionau încă joidupă-amiază.

Printrepersoanele reţinute şi acuzate de proxenetism se află Mikhail Yamplovski şisoţia sa, Bonislava, consideraţi capii reţelei. Pe lângă aceştia, au fostreţinuţi fiul lui Yamplovski, Alexander şi nepotul său, Jonathan, alături de 11manageri sau supervizori, precum şi doi investitori: Efim Gorelik şi YakovMaystrovici. Fiecare dintre investitori a contribuit cu 700.000 de dolaripentru dezvoltarea afacerii şi a fost recompensat ulterior, cu dobândaaferentă, a precizat procurorul. Alte două tinere care prestau servicii au fostreţinute sub acuzaţia de prostituţie şi trafic de droguri. Dacă vor fi găsiţivinovaţi, cei 17 acuzaţi pot primi pedepse de până la 25 de ani de închisoare. Pede altă parte, clienţii ar putea fi obligaţi să plătească amenzi de până la 250de dolari, însă suma este una mai mult decât modică pentru o categorie pe careînsuşi procurorul a descris-o drept „putred de bogată”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image