2018-12-19 00:08


„Occupy Wall Street” se reinventează

 |  16:03
„Occupy Wall Street” se reinventează

Organizarea protestelor mişcării „Occupy Wall Street” ar putea suferi schimbări substanţiale, în condiţiile în care manifestanţii care militează împotriva lăcomiei şi deciziilor luate de organizaţiile financiare au primit donaţii în valoare de aproximativ 500.000 de dolari.

Structura mişcării de protest este una descentralizată şi nu are o ierarhie stabilită: protestatarii se întâlnesc zilnic şi iau decizii pe baza drepturilor egale. Comitetul de finanţe al mişcării a început deja să se întâlnească cu contabili şi avocaţi pentru a gestiona sumele de bani care au depăşit aşteptările acstora, scrie “Wall Street Journal”.

Astfel, „Occupy Wall Street” ar putea să se reaşeze sub forma unei organizaţii ierarhizate, cu o structură de conducere şi administrare pentru gestionarea sumelor de bani deja primite sau care vor fi vărsate în viitor în conturile mişcării. „Cred că nu ne-am aşteptat vreodată să strângem atât de mulţi bani”, a concluzionat unul dintre membrii care participă la manifestărileîmpotriva instituţiilor financiare pe care le consideră vinovate de criza financiară şi de prelungita menţinere a unei rate ridicate a şomajului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...