2017-01-25 03:16


Oferta USL pentru Educaţie. PNL şi PSD oferă meditaţii gratuite elevilor picaţi la Bac

 |  18:50
Oferta USL pentru Educaţie. PNL şi PSD oferă meditaţii gratuite elevilor picaţi la Bac
Opoziţia susţine că a găsit soluţia pentru a rezolva dezastrul produs anulacesta la bacalaureat. Mai multe filiale ale PNL şi PSD s-au apucat de oferitmeditaţii gratuite pentru elevii care nu au trecut examenul.

Liberalii din Bucureşti şi-au găsit vocaţia – dascălipentru elevii slabi şi foarte slabi. Mai multe organizaţii de sector ale PNLs-au transformat vara aceasta în licee alternative. Sub sloganul „Bacul, o nouăşansă”, peneliştii s-au apucat să ofere meditaţii gratuite elevilor care anulacesta s-au aflat printre cei 55% care nu au luat examenul de bacalaureat. PNL sector2 este una dintre filialele care şi-au propus să-i transforme pe elevi înabsolvenţi. Cristian Popescu, preşedintele filialei, ne spune că nu aceasta afost intenţia lor de la început – aceea de a-i pregăti pe cei picaţi. Ci că aşas-a nimerit să fie: dacă tot au fost atât de mulţi, de ce să n-o facă?! „Noi amlansat acest program în luna iunie. Nu anticipasem rezultatul acesta dezastruosla Bac, scopul nostru era de a oferi diverse cursuri în mai multe domenii.Programul face parte din Şcoala de vară a PNL sector 2. Membrii PNL care aucompetenţe şi expertiză în anumite domenii ţin cursuri şi conferinţe la sediilenoastre pe diverse teme. Iar rezultatul nefericit de la Bac s-a suprapus cuacest program al nostru, nu asta intenţionasem de la început. Este o acţiune aPNL sector 2, nu e la nivelul întregului partid”, ne-a declarat liderulliberalilor de la sector 2. Cât despre numărul picaţilor la Bac care s-auînscris la meditaţiile oferite de PNL: „N-am idee, dar cred că sunt câteva zeci”,ne mai dezvăluie Cristian Popescu.

Liberalii de la sector 2 nu sunt singurii penelişti cares-au apucat de meditaţii, chiar dacă şeful filialei afirmă acest lucru. Şisectorul 6 oferă pregătire gratuită tinerelor speranţe frânte anul acesta la Bac,după cum ne informează un anunţ postat pe pagina oficială de internet aorganizaţiei. „PNL sector 6 oferă posibilitatea absolvenţilor de liceu care nuau promovat examenul de bacalaureat să participe la un program de pregatiresuplimentară pentru îmbunătăţirea rezultatelor la sesiunea din septembrie 2011.Programul este gratuit. Meditaţiile vor fi ţinute de profesori de specialitate,la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” în perioada 25 iulie-19 august. Materiile vorfi stabilite în funcţie de cerere. Înscrierile încep în 19 iulie”, este textulanunţului de pe site-ul .

Nu doar liberalii s-au transformat în meditatori, ci şisocial-democraţii. Cel puţin cei de la Arad. „PSD Arad a decis să îşimobilizeze resursa de cadre didactice şi să recurgă la susţinerea deconsultaţii gratuite la principalele materii din programa de bacalaureat”, a comunicatDorel Căprar, preşedintele filialei social-democrate arădene, la sfârşitulsăptămânii trecute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image