2018-10-15 22:21


Oficial: Prioritățile Guvernului Cioloș pentru 2016

 |  22:31
Oficial: Prioritățile Guvernului Cioloș pentru 2016

Șeful Executivului a dat publicității într-o postare pe Facebook prioritățile Guvernului pentru 2016, precizând că intenționează să lase în urma "ceva vizibil schimbat în bine".

"Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că, domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea tratate cu prioritate.

Succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depinde, într-adevăr, de performanța și de onestitatea clasei politice, dar depinde și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil în societatea noastră.

Timpul pentru ceea ce ne-am propus să realizăm este scurt. De aceea începând de ieri, merg la ministere pentru a discuta și demara punerea în practică a acestor schimbări. " scrie Dacian Cioloș pe pagina sa de socializare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: dacian ciolos, prioritati guvern 2016, guvern 2016
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CHOLOSH(VAR)
16 Ian 2016

PRIMA MEA PRIORITATE, AVÎND ACORDUL LUI JOHANNIS ȘI AL LUI MERKEL, ESTE SĂ STÎRPESC ȚIGĂNIMEA DIN ȚARĂ! SIEG HEIL! (ÎNCEP CU MARII GAROI: HILIESCU, NASTASE ADINA, VOICU MEDELIN.)
Random imageUltimele stiri


loading...