2019-02-20 09:50


Olguța Vasilescu, ATAC la Iohannis: ”Ca neamț, să vorbești de GAZARE, trebuie să ai mult curaj”

 |  22:48
Olguța Vasilescu, ATAC la Iohannis: ”Ca neamț, să vorbești de GAZARE, trebuie să ai mult curaj”

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a criticat declarația lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea sublinind că afirmațiile sale nu sunt demne de președinte și, „ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

„A spus că a venit PSD să gazeze românii și să-i bată. Trecând peste faptul că toți parlamentarii PNL au fost la miting și sunt poze pe Facebook, să vii să spui că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanții de acolo, declarația nu e demnă de președinte, ci de Mălin Bot. Știți foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduși de la Craiova, că eu am pus în funcție șeful Jandarmeriei. Domnul președinte a împărțit: că Jandarmeria e la PSD - că eu asta înțeleg - că serviciile secrete sunt la el și ce mai avea. Sunt instituții ale statului. Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguța Vasilescu, la RomaniaTV, citată de Mediafax. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că ”Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-24

TAGURI: iohannis, olguta vasilescu, atac, gazare, neamt
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Aug 2018

Bolsevicii nu au gazat victimele ca erau prea prosti sa studieze chimia....in schimb i-au impuscat cu Kalasnikovul si i-au aruncat in gropi comune in GULAG...aceasta imputzita ar trebui sa stie mai multe pentru ca este bastardul lui Ilici Iliescu Bolsevicul
OLPUTA CRACANESCU
25 Aug 2018

SA PUTEA SA NU AI TU O INTERVENTIE OLTEANCO PROASTA . INAPOI LA CRAIOVA PE LINIA DE CENTURA PROSTITUATO .
TIGAN SAS
25 Aug 2018

Presedintele anormal bolnav cu capul ,baga fel de fel de soparleEste presedintele boschetarilor acelora care au aruncat cu sticle incendiare in jandarmi Este presedintele austriecilor cu bancile si padurile furate ,este presedintele serviciilor al raului al haosului ALlui drogatul de BotAl tuturor drogatilor si bautorilor de pisat dar nu al Romanilor normali si cinstiti Vei mai pupa un mandat la pulivara sasalau nebun
@ TIGAN DEMENT
25 Aug 2018

Petrom si padurile au fost vandute de psd prin adrian nastase si mafiotii hrebenciuc, dan ioan popescu miron mitrea.BCR a fost vanduta de vosganian si tariceanu dementule. Inainte de a mai posta tampenii DOCUMENTEAZA-TE IDIOT ANALFABET SI INCULT CARE TE PLATESTE CIUMA ROSIE DEGEABA. MAI GUNOI STRICAT IOHANNIS NICI NU ARE ADVERSAR LA PRESEDINTIE PENTRU CA VOI MAFIA BOLSEVICA SUNTETI PREA NEEVOLUATI SI AGIAMII.
ANONIM
25 Aug 2018

FA CRETINO BETIVA NIMFOMANA CU GANDUL DOAR LA STICLA SI LA BULA INTREABA SI TU SPECIALISTII PROFESIONISTI APOLITICI SI PE MEMBRII CCR DE CE LEGILE SALARIZARII SI A PENSIILOR SUNT DISCRIMINATORII SI NECONSTITUTIONALE ELE NU POT RAMANE SUB ACEASTA FORA e vorba despre anomalii, aberatii, abuzuri si de furt national din bugetul de stat . O RASPUNDERE PENALA SI/SAU MATERIALA TI SE VA STABILI SI TIE PE BAZA KKTULUI PE CARE IL MANANCI PUBLIC IN MOD CONTINUU.
CRAPI BOU POSTAC
25 Aug 2018

mars la cacat postac bosorog si nebun !
CETATEANU
25 Aug 2018

Despre CORUPTIBILI SI CORUPTI. CE NU INTELEG CETATENII RO SARACI CU DUHUL ESTE FAPTUL CA; INCULPATII, PUSCARIABILII, PENALII, PUSCARIASII, care contamineaza din ce in ce mai mult PARLAMENTUL, GUVERNUL, ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI trebuie scosi din viata publica . EI SE POT BUCURA DE “PREZUMTIA DE NEVINOVATIE” (mult trambitata de mafioti, sifractori, tradatori, etc) cand nu indeplinisc nici o functie publica . Intr-o democartie reala PREZUMTIA DE NEVINOVATIE nu opereaza pentru cei ce detin orice functie publica sau de demnitar si sunt BANUITI DE LIPSA DE CINSTE, DE MORALITATE , DE LIPSA DE COMPETENTA , DE LIPSA DE CARACTER, DE LIPSA DE INEGRITATE, DE LIPSA DE ONOARE,DE PATRIOTISM etc (ca find coruptibili sau corupti). Trebuie anulate toate imunitatile si legile favorizatoare protectioniste emise de alesi in favoarea alesilor, PENTRU A CREEA CONDITII ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE SA INLOCUIASCA POLITRUCII INFRACTORI, SEMIDOCTII, ZOILE SI GUNOAIELE UMANE care au distrus RO. CEI CE SE VOR ALESI TREBUIE SA O FACA DIN DARUIRE PENTRU SEMENI, DIN VOLUNTARIAT, DIN PASIUNE SI TALENT. Trebuie abrogate legile ce permit amenstecul intre puterile statului, pentru depolitizarea (demafiotizarea) structurilor statului. PARLAMENTUL NU TREBUIE SA NUMEASCA MEMBRI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI (CCR, Curtea de Conturi, CSM, Avocatul Poporului, AEP, etc), aceste prerogative trebuie sa revina societatii civile oragnizate.
ANONIM
25 Aug 2018

https://ziarulonline.com/declaratia-care-va-pune-pe-jar-populatia-romaniei-si-pe-creditorii-straini-olguta-vasilescu-recunoaste-nu-mai-sunt-bani-de-pensii-si-salarii/
@OLPUTA
28 Aug 2018

IAR TU CA OLTEANCA PROASTA , BETIVA SI CURVA PE DEASUPRA , NU AR TREBUI SA VORBESTI DESPRE NEMTI .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...