2018-12-11 16:36


Olguţa Vasilescu, despre PATRONI: Dacă au scăzut salariile, înseamnă că îşi FURĂ angajaţii!

 |  14:15
Olguţa Vasilescu, despre PATRONI: Dacă au scăzut salariile, înseamnă că îşi FURĂ angajaţii!

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a susţinut că dacă sunt scăderi salariale ale angajaţilor din mediul privat este din cauza faptului că angajatorii au vrut să îşi crească profitul, nu din cauza Codului Fiscal.

„Se aşteaptă şi o OUG. Noi nu avem astfel de informaţii despre dări salariale dn mediul privat. În orice caz, repet ca să se înţeleagă, transferul contribuţiilor nu ar trebui să afecteze netul angajaţilor din privat, pentru că este vorba de aceeaşi cheltuială a angajatorului pe care a avut-o şi anul trecut. Dacă le-au scăzut salariile, înseamnă că angajatorul a vrut să-şi crească profitul şi atât, deci l-a furat pe angajat, ca s-o spun mai pe româneşte, nu este vina Codului Fiscal”, a explicat Olguţa Vasilescu, întrebată despre scăderile salariale din mediul privat, potrivit Mediafax. 

În ceea ce priveşte Legea pensiilor, ministrul Muncii a declarat că se fac calcule şi că este nevoie de o reorganizare a Casei de Pensii, deoarece nu se pot recalcula cinci milioane de pensii cu actualul număr de funcţionari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-07

TAGURI: olguta vasilescu, salarii, patroni, angajatori,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOLSEVICA MATOALA.
07 Feb 2018

Betziva asta vrea sa dezbine mediul privat si sa creeze antagonisme intre angajat si angajator. Scopul ''programului de dezbinare '' al mafiei psd-alde-udmr-minoritati a fost premeditat din campania electorala. Mafia psd trebui sa aiba soarta pntcd , adica lada de gunoi a istoriei.
CUM SALSAM RO
07 Feb 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE SI PROFUNDA INCAT TREBUIE SA INTERVINA O DECIZIE A NATO PRIN CARE SA SE DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state. Romania VA AVEA O DEMOCRATIE EUROPEANA si va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM+ TRADARE va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL + PATRIOTISM si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate si performanta, dar si oameni din randul ELITELOR, cu demnitate si de caracter.
ANONIM
07 Feb 2018

Considerați și că s-ar putea zice că doamna Olguța Vasilescu ar fi un fel de Ministru al Muncii "în țara lui Ilie Moromete", fără a fi totuși discuția despre "foncire" ?
@VULVUTZA VASILESCU
08 Feb 2018

CEA MAI STUPIDA SI MINCINOASA MINISTRESA DIN 1947 PINA AZI . VESNIC BEATA SI CU MINCARIMI IN VULVA , UITA AZI CE A SPUS ACUM DOUA ZILE . IMPISA DE TOV. DRAGNEA INTR-O FUNCTZIE MULT PESTE NIVELUL EI , A REUSIT SA-SI PUNA IN CAP MILIOANE DE SALARIATZI SI PENSIONARI . PROASTA DE BUBUIE , FARA NICI UN FEL DE EXPERIENTZA MANAGERIALA , TZOAPA ASTA OLTENEASCA V-A SCOATE IN CURIND IN STRADA SUTE DE MII DE ROMANI , DORNICI SA-I ARATE RECUNOSTINTZA CU SUTURI IN CUR SI EI SI TOVARASULUI DRAGNEA .
@VULVUTZA VASILESCU
08 Feb 2018

TOT CU SUTURI IN CUR , VOR FI ALUNGATI VASILICA , STANEXU , PORCII NESPALATI NICOLAE , MITRALIERA ,PLESCOIANU , BOII NICOLICEA SI CIORDACHE , NEAFILITUL TUDORICA CEL BUBOS , NESIMTITUL TARICEANU SI MULTZI ALTZII . S-A SATURAT LUMEA DE VOI BAI JAPITZELOR ANTIROMANESTI , V-A SUNAT CEASUL .
Random imageUltimele stiri


loading...