2019-01-22 21:57


Oltean: Opoziţia şi mass-media îi verifică lui Boc rezistenţa psihică

 |  21:43
Oltean: Opoziţia şi mass-media îi verifică lui Boc rezistenţa psihică

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, la Cluj, căopoziţia şi mass-media îi verifică rezistenţa psihică premierului Emil Boc, iaracesta rezistă pentru că PDL este alături de el.

Oltean a declarat, sâmbătă, laConsiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, că nu este fan al lui Boc, ci alcalităţilor acestuia.

"Nu aş putea spune că sunt fan al lui Emil Boc, dar sunt un fan alcalităţilor lui Emil Boc, inteligenţei, perseverenţei, consecvenţei şicurajului lui Emil Boc, al rezistenţei fizice şi psihice ale lui Emil Boc. Neamintim cum i s-a verificat premierului rezistenţa fizică, şi cei care i-auverificat-o au uitat că ceea ce nu te omoară, te întăreşte. Acel lucru l-aîntărit pe Emil Boc. Astăzi, opoziţia şi mass-media îi verifică rezistenţa psihică.Şi o are. Constatăm cu toţii că rezistă, şi rezistă pentru că noi, PDL, suntemalături de el, şi asta este cel mai important", a spus Oltean.

Oltean a precizat că PDL nu s-a dezis nicio clipă de reformeleîntreprinse de premierul Emil Boc în ţară, aşacum nici clujenii nu s-au dezis de fostul lor primar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-10-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...