2017-01-22 20:36


Oltean (PDL): Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?

 |  15:09
Oltean (PDL): Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?

Secretarul general al PDL consideră că invitarea Regelui Mihai în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu ocazia împlinii a 90 de ani de viaţă, poate constitui un precedent “care poate fi pe urmă speculat”, el menţionând că acesta este motivul pentru care s-a opus iniţiativei. Frica lui Oltean: şi regele Cioabă al ţiganilor ar putea cere să ţină un discurs în Parlament.

“Noi nu suntem regalişti, dar suntem oameni care respectăm trecutul acestei ţări şi pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Mi se pare exagerat: dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru? Acum, dincolo de glumă, vreau să vă spun următorul lucru: constituţional, în plenul celor două Camere se adresează şefii de stat, oameni cu rang asemănător, în exerciţiul funcţiunii. Niciodată din 1990 încoace nu am fost puşi în situaţia de a lua o asemenea decizie şi n-am vrut să creăm un precedent”, a explicat Oltean, citat de Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri la Bistriţa.

În opinia lui Ioan Oltean, aniversarea a 90 de ani de viaţă ai Regelui Mihai putea fi gândită altfel, dar se va supune majorităţii şi va fi prezent în sală, pentru a asculta discursul Majestării Sale, în semn de respect. “Am spus-o şi o spun şi astăzi cu toată responsabilitatea: eu am tot respectul faţă de Majestatea Sa şi consider că merită să i se acorde respectul cuvenit şi că puteam să gândim o altă formă, mai bine pusă la punct, prin care să sărbătorim 90 de ani de viaţă ai Regelui Mihai. Aşa credem noi şi aşa am gândit, pentru a ne feri de precedente care pot fi pe urmă speculate. Majoritatea a decis altfel, ne supunem majorităţii, vom fi prezenţi în sală atunci când Majestatea Sa se va adresa naţiunii, vom urmări cu atenţie discursul”, a mai spus Oltean.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CIOABA
25 Sep 2011

Aşa partid, aşa tembel. Frunzăriţi puţin CV-ul acestui incult al politicii româneşti, acestui lingău, un dinozaur al comunismului stalinist care face de ocară judeţul Bistriţa Năsăud, meleag de unde s-au ridicat adevăraţi bărbaţi ai României moderne. Aduceţivă aminte de ce unităţi de măsură găsise individul, bocul, kilobocul, etc. Uitaţivă să vedeţi ce studii are acest individ şi pe la ce anişori şi-a terminat aceste studii. El se crede jurist dar habarnare nici de legile acestei ţări şi nici de istorie. Atenţie români somnul raţiunii naşte monştrii.
MIHAI
25 Sep 2011

Daca TARA este condusa de niste PROSTOVANI care si-au cumparat probabil diplome de studii, nu trebuie sa ne mai mire nimic. Daca oltean a fost ales de o majoritate a pdlului in asa o functie inalta de secretar general al partidului, ma face sa ma gandesc la ce nivel educational or fi restul.Mare ghinion a avut ROMANIA sa fie condusa de astfel de oameni. DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI la alegerile de anul viitor.AMIN.

Adauga un comentariu

Random image