2017-01-17 21:20

POLITICA


Omenirea a început să întâmpine Noul An

 |  15:31
Omenirea a început să întâmpine Noul An

Omenirea a început să păşească în Noul An, începând cu ora 14:00, ora României. Mai multe evenimente în aer liber au fost anulate în Noua Zeelandă, din cauza vremii nefavorabile, însă focurile de artificii din capitala Auckland au marcat intrarea în 2012 a statului din Pacificul de Sud, anunţă BBC.

Autorităţile din Sydney s-au pregătit la rândul lor să sărbătorească trecerea dintre ani cu un spectacol de focuri de artificii în valoare de câteva milioane de dolari. După statele din Oceania şi Pacificul de Sud, ţările din Asia se pregătesc să întâmpine noul an cu fast. De asemenea, în Europa, cele mai spectaculoase evenimente se anunţă a fi organizate în capitala Marii Britanii, Londra. Odată cu intrarea în Noul An, britanicii încep un lung şir de ceremonii şi festivităţi pentru a marca jubileul Reginei Eilisabeta a II-a, care în luna iunie va împlini 50 de ani de la urcarea pe tron.

Nu în ultimul rând, 2012 este an olimpic, iar Londra este gazda celui mai important eveniment sportiv al lumii. America este ultima regiune care va întâmpina Noul An, autorităţile din oraşe precum New York, Los Angeles, Rio de Janeiro, Buenos Aires sau Ciudad de Mexico pregătind evenimente specifice tradiţiilor fiecărei ţări la intrarea într-un an nou.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-18

TAGURI: revelion 2012, noul an, petreceri revelion, ceremonii Noul An, revelion LondraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image