2019-01-17 13:10


Omul de casă al lui Anastase negociază trecerea la USL

 |  19:14
Omul de casă al lui Anastase negociază trecerea la USL

ăÎntr-o scrisoare deschisă semnată de mai multe asociaţii  de taxi către partidele din USL, se susţine, potrivit unor informaţii de presă, că deputatul PDL George Ionescu, cel care s-a ocupat de alegerile din Prahova, îşi negociază trecerea la USL.

Ionescu a fost implicat în scandalul vămilor, fiind în conflict de interese, întrucât din poziţia sa de deputat şi membru al Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, a ajutat mafia din taximetrie prin trecerea unor proiecte în Comisie, se arată în documentul amintit. Asociaţiile cer USL să nu îl primească pe Ionescu în formaţiune.

Scrisoarea este semnată de Asociaţia Naţională a Dispeceratelor Taxi şi de Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi, care cer partidelor din USL ca, în eventualitatea în care informaţiile potrivit cărora George Ionescu se va muta la USL sunt reale, el să nu fie primit în formaţiune din cauza ilegalităţilor comise.

Argumentul invocat este conflictul de interese al deputatului, cauzat de faptul că familia sa deţine o firmă care are ca obiect de activitate Transportul cu taxiuri, deţinând 60 de taxiuri cu licenţă în Ploieşti, fiind şi membru în Comisia pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, unde răspunde direct de avizarea proiectelor de legi ce ţin de taximetrie în comisie. Totodată, el mai are şi funcţia de preşedinte al Camerei Taximetriştilor Prahova, care a beneficiat direct de sprijinul lui Ionescu la dezbaterile din Comisie.

În textul documentului se mai arată: „Considerăm că primirea în rândurile USL a acestui deputat, George Ionescu nu va face altceva decât să păteze imaginea USL şi să presare dezamăgire în rândurile asociaţiilor noastre şi ale membrilor noştri, care au susţinut şi votat candidaţii USL. Este de neconceput ca un om de casă al unuia din principalii duşmani ai democraţiei în România, respectiv Roberta Anastase, un deputat contestat de opinia publică, să fie primit, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în rândurile USL”. În final se menţionează că asociaţiile solicită ca, dacă informaţiile primite sunt adevărate, iar Ionescu vrea să se mute la USL, „să i se arate uşa din dos, aşa cum ar trebui să li se arate tuturor traseiştilor politici”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-01-04

TAGURI: PDL, USL, George_Ionescu, taxi, scandal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...