2017-01-23 00:33


Operaţiunea „Pâra”

 |  21:00
Operaţiunea „Pâra”

PDL a hotărât să împartă afişe cu parlamentarii chiulangii din Opoziţie, care nu vin la muncă, deşi îşi încasează drepturile băneşti.

PDL a început să distribuie în mai multe localităţi din ţară afişe, pliante şi bannere cu parlamentarii din Opoziţie care chiulesc din Parlament. Campania pare, totuşi, să fie „sabotată” chiar de unii lideri ai partidului de guvernământ. Deşi decizia privind publicitatea negativă la adresa Opoziţiei s-a luat de conducerea centrală a PDL, anumiţi lideri de filiale judeţene nu vor distribui afişele. Este cazul lui Gheorghe Flutur, care a anunţat că în Suceava, unde conduce filiala judeţeană PDL, nu se vor distribui mesaje de acest fel.

Gheorghe Ştefan, liderul PDL Neamţ, sugerează că este nevoit să danseze după cum i se cântă de la Bucureşti: „După părerea mea, afişele astea nu  sunt o idee bună, noi le aducem notorietate. Iar notorietatea este importantă în politică, iar noi nu procedăm corect, e un dezavantaj adus PDL”. Conform spuselor sale, decizia de a împărţi afişele a venit de la Bucureşti, motiv pentru care filiala Neamţ a partidului va împărţi afişe cu un singur parlamentar chiulangiu din Opoziţie: Ioan Chelaru (PSD). Cu privire la costurile pentru tipărirea afişelor, „Pinalti” a spus ca PDL Neamţ va fi un bun platnic.

Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, explică faptul că decizia a fost luată de către conducerea partidului, refuzând să dea vreun nume. Anastase e printre cei care nu au vrut afişe: „În colegiul meu din Ploieşti nu am împărţit afişe, ci am preferat să punem panouri publicitare mari cu parlamentarii Opoziţei care nu vin la muncă”. Cu toate acestea, Roberta Anastase susţine că ideea afişelor a fost sugerată şi de către cetăţeni. Participând la acţiuni de deszăpezire alături de primarul din Ploieşti, cetăţenii din colegiul ei ar fi sesizat – spune Roberta Anastase - „nedreptatea” celor din Opoziţie, care iau bani fără să vină în Parlament.

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a confirmat pentru „Puterea” că decizia cu privire la operaţiunea „Pâra” a fost luată în şedinţa conducerii partidului: „Decizia a fost luată în BPN, dar s-a vorbit şi cu liderii din teritoriu”. Oficial, primul care a vorbit despre această operaţiune este Ioan Oltean. Acesta a prezentat vineri presei două afişe cu parlamentarii Opoziţiei din judeţul Bistriţa-Năsăud care chiulesc: Radu Moldovan (PSD) şi Ioan Ţintean (PNL).

Prin incriminatoarele afişe „Ei fac grevă de lux pe banii tăi”, democrat-liberalii vor să aducă la cunoştinţă opiniei publice că greva celor din PSD, PNL sau PC  îi costă pe cetăţeni 1,4 milioane de euro, potrivit textelor de pe afiş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: PDL, grevă parlamentară, afişe, Ioan_ Oltean, PSD, PC, PNLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CETATEANUL
19 Feb 2012

Campania aceasta de AFISE se doreste sa fie in folosul PUTERII ; Pe cand o CAMPANIE DE MASURI, benefica si .. ELECTORATULUI ??
MADALIN
19 Feb 2012

unii "mai buni ca altii"..usl-ul chiuleste (pe banii nostri),iar pdl-ul strica banii(tot ai nostri) pe scos afise,si aici ma refer la mii de afise in toata tara de unde trag bani ca vb ceea incepe campania si trb bani pt mita electorala :|
MORMONUL DE SERVICIU
20 Feb 2012

Ce credibilitate,mai are aceasta fufa(80=170)-de o tot citati??!!(ca si alalalt asa zisul cotoi)

Adauga un comentariu

Random image