2019-03-25 14:43


Opinia Comisiei de la VENEȚIA nu-l convinge pe TĂRICEANU: „Superficialitatea lor mă sperie…”

 |  22:15
Opinia Comisiei de la VENEȚIA nu-l convinge pe TĂRICEANU: „Superficialitatea lor mă sperie…”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că opinia preliminară a Comisiei de la Veneţia, care nu ar fi trebuit să fie făcută publică, este un document politic şi spune că este ”speriat” de faptul că lucrurile acestea sunt tratate cu superficialitate de Comisie, informează News.ro.

”Un astfel de document, denumit «opinie preliminară», nu trebuia făcut public, pentru că el presupune că urmează să fie modificat. Nu ştiu care sunt procedurile prin care se ajunge la opinia preliminară, dar prima remarcă pe care vreau să o fac pe fond (este că - n.r.) acest document este un document care din punct de vedere juridic mi s-a părut extrem de subţire. Este un document politic, este o opinie politică exprimată din partea Comisiei de la Veneţia. Nu e normal. Comisia de la Veneţia trebuia să analizeze subiectele de ordin juridic, nu opţiunile politice”, a declarat Tăriceanu, duminică seara, într-o intervenţie telefonică la RTV.

”Comisia de la Veneţia tratează lucrurile acestea cu o superficialitate care pe mine mă sperie. Efectiv mă sperie. În ceea ce priveşte opţiunile politice pe care le avem noi în domeniul politicii penale, în domeniul organizării Justiţiei, cred că filtrele pe care le-am avut şi care au funcţionat, inclusiv la Curtea Constituţională, au fost suficiente”, a mai afirmat preşedintele Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-15

TAGURI: tariceanu, comisia de la venetia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Iul 2018

Pai, poate pt ca e superficiala si nu exprima dpdv juridic opinia comisiei e bine ca este publicata opinia comisiei. sa vedem toti cum se tin de cioace si nu-s profesionali in ce opineaza, pt ca nu ziceau chiar nimic de lipsa responsabilitatii magistratilor. Isi dau cu stangul in dreptul. Talica ce ai ca vrei sa ii opresti din autosurparea asta voita? ce castigi ca ii tii in brate? Lasa-i in picaj liber, ba ar trebui publicata opinia talica in presa internationala, intrebati de jurnalisti pe omologii francezi, nemti ce ar zice ei de o astfel de "opinie" politica ce a sosit in locul celei juridice asteptata... Deh, statut de Colonie confirmat si de acolo
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...