2019-01-17 13:48


Oprea anunță că UNPR înseamnă dezvoltarea României

 |  17:47
Oprea anunță că UNPR înseamnă dezvoltarea României

Președintele UNPR si in acelasi timp vicepremierul și ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea, a declarat vineri, la cinci ani de la înființarea partidului, că formațiunea sa a reprezentat un partener corect și loial, ce are ca principal obiectiv dezvoltarea României.

Sprijinim guvernul Ponta și pe președintele nostru Klaus Iohannis. (...) Am fost parteneri corecți și loiali și onoarea este pentru noi cel mai important blazon pe care trebuie să ni-l respectăm. UNPR este o uniune a progresului, iar progres înseamnă schimbarea în bine, prosperitate și dezvoltare. Înseamnă școli mai bune, spitale mai bune, înseamnă proiecte, înseamnă dezvoltarea României. România are nevoie de un stat puternic și de instituții puternice. (...) România nu înseamnă nici dreapta și nici stânga, înseamnă toți și fiecare", a precizat Gabriel Oprea.

"Cred în toți oamenii cu care am plecat la drum, cred în toți oamenii care ni s-au alăturat pe parcurs și cred cu adevărat în oamenii care vor veni alături de noi pe drumul nostru. Anul viitor vom fi un milion de membri de partid, nu ne vom opri la un milion, aceasta este sarcina noastră", a susținut Oprea.

"Pentru mine România nu înseamnă un teritoriu, înseamnă o națiune, o națiune își respectă trecutul și își construiește cu grijă viitorul. O națiune se apără la greu și o națiune întotdeauna rămâne unită. O națiune nu se împarte în culori politice, acesta este naționalismul european", a mai arătat președintele UNPR.

"Au spus despre noi că suntem un partid de generali. Da, au dreptate fiindcă am câștigat toate bătăliile și nu am dat bir cu fugiții niciodată. Au spus despre noi că suntem un partid mic. Greșit, suntem foarte mulți aici și suntem mândri de trecutul nostru. UNPR sărbătorește astăzi cinci ani. La mulți ani, prieteni! La mulți ani, România!", a  indicat Oprea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: gabriel, oprea, unpr, romania, vicepremier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Mai 2015

UNPR " Uniunea NULITATILOR Pulitice din Ro" aflata in cualitia de guvernare nu insemna altceva decat ca Ro este STAT MAFIOT . Dezvoltarea gangurita de IZMENAR , incepand cu 1990, apartine pe teritoriul Ro numai structurilor de crima organizata care alcatuiesc asa zisa clasa politica ce conduce Ro intr-o prapastie abisala.
UTOPI CONCRETE
01 Mai 2015

Se stringe latul in jurul gitului . In ani 1993 a luat bani , actiuni si propietati , unui asociat de afaceri . Era prieten de afaceri cu Cocos si Doraly , Europa . A vrut sa intimideze pe cei care il vor ancheta . Antecendente ; Bivolaru , Nastase , Bosul de la Pitesti , etc. Armata a 2 din umbra a pensionarilor ministere , armata , servici , instituti . Cartelul lor vin usor cum au zis cu 40 - 60 - 100 - mii in acel loc . Motociclisti pedestri lui Izmenarul , in gradina cartonatului Ontanu , seful depozitelor , angrourilor , chinezillor , tiganilor din Pantelimon , Colentina , Pipera , pe care le apara . Zilele trecute au fost in control , au gasit nereguli si confiscari importante . Ia deranjat in buncar .
SICTIR!
09 Mai 2015

Dezvoltarea Ro.inseamna umflarea banilor numai in conturile si buzunarele voastre....pe spatele nostru!
Random imageUltimele stiri

loading...