2019-01-18 20:01


OPREA o ţine pe-a lui: Eu nu sunt fotograf şi nici capabil să FALSIFIC POZE

 |  15:03
OPREA o ţine pe-a lui: Eu nu sunt fotograf şi nici capabil să FALSIFIC POZE

Fostul vicepremier român Gabriel Oprea a trucat o strângere de mână care nu a fost surprinsă vreodată de aparatul de fotografiat şi a postat pe Facebook o poză în care dă mâna cu fostul preşedinte american Barack Obama, scrie Euronews.

În acest mesaj posta pe Facebook împreună cu imaginea, Oprea evocă eforturi pe care le-a depus pe când era în funcţie în vederea unei consolidări a relaţiilor dintre România şi Statele Unite.

Însă aceeaşi imagine, realizată de Ambasada României în Statele Unite, este diferită.

În poza oficială se află Traian Basescu, fostul preşedinte al României, dând mâna cu Barack Obama, ci nu Gabriel Oprea.

Utilizatori de Facebook au observat presupusa strângere de mână şi relevă poziţia ”nenaturală” a mâinii lui Oprea, care nu se uită la Obama.

În aceeaşi poză trucată, Oprea apare ”mai slab”, scrie postul paneuropean.

Alte indicii care indică o trucare a imaginii sunt expresiile faciale identice, poziţiile şi postura corpului celor care apar în cele două forografii, inclusiv aceleaşi pliuri ale hainelor pe care le poartă.

Alt indiciu este celebrul orologiu de pe şemineul din pozele oficiale în Sala Roosevelt de la Casa Albă, care are cifre arabe, în timp ce în poza lui Oprea de pe Facebook nu are.

Contactat de Euronews pe Facebook, Oprea a declarat că a participat la vizita oficială de la Casa Albă împreună cu preşedintele de la acea vreme Traian Basescu şi Bogdan Aurescu, fost secretar de stat.

”În această sală, preşedintele Obama a dat mâna cu Băsescu, cu mine şi cu Aurescu! Eu nu sunt fotograf şi nici capabil să falsific poze. Această poză mi-a fost dată. Acesta este adevărul”, a adăugat el.

Gabriel Oprea, de asemenea general în rezervă în armata română, s-a aflat în centrul unui scandal în care a fost acuzat că şi-a falsificat teza de doctorat.

Fostul preşedinte român a reacţionat pe Facebook cu privire la poza trucată, apreciind că este o încercare a lui Oprea de a reveni pe scena politică românească.

Fotografia originală:

OPREA o ţine pe-a lui: Eu nu sunt fotograf şi nici capabil să FALSIFIC POZE
zoom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-30

TAGURI: gabriel oprea, fotografie falsificata, euronews,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Iun 2018

Acest izmenar ....umflat ca un porc...nu stie sa falsifice teze de doctorat și poze ....el plăteste ptr acestea....din banii furati cat a fost prefect
LEVST.
30 Iun 2018

Strategie de general, de... Se pregateste pentru procesul politistului mort, va aduce -in aparare- o inregistrare audio in care se aude strigand , chiar urland, " Mai incet Gigina, mai incet, ca nu pot sa pun degetul pe punctul G...!"
LEVST.
30 Iun 2018

in cazul de mai sus, as inclina sa-l cred, a fost parte din delegatie- si inca restransa numeric-, probabil ca -dupa protocol- chiar a dat mana cu Obama...
LEVST.
30 Iun 2018

A dat sau nu a dat, ce conteaza, pentru ca daca chiar a dat, la ce-i foloseste, acum, cand este trimis in judecata, si -normal- va trebui sa primeasca ani seriosi, de inchisoare?
ALLISON HOWARTS
01 Iul 2018

Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...