2018-12-16 22:26


Orban a găsit explicaţia atacurilor teroriştilor

 |  20:52
Orban a găsit explicaţia atacurilor teroriştilor

Ludovic Orban consideră ciudat faptul că Europa a fost lovită de atentate teroriste după decizia impunerii unor cote obligatorii de refugiați. El avertizează și despre strategia Rusiei.

”CINE VREA SA DESTABILIZEZE EUROPA ?

Nu vi se pare ciudat ca Europa este lovita de atentate teroriste si de alerte de atentate ( Hanovra, Rotterdam, Londra, Copenhaga, Dusseldorf, Molenbeek, Bruxelles ) imediat dupa decizia Consiliului European privind cotele obligatorii pentru refugiati ?

Si asa, decizia intampina rezistenta mare in randul populatiei din majoritatea statelor europene. Dupa acest val de atentate si de alerte de atentate, care au inspaimantat oamenii, hotararea devine din ce in ce mai greu de pus in practica si va genera foarte multe efecte negative : pierderea credibilitatii si autoritatii institutiilor europene, cresterea audientei liderilor si formatiunilor politice extremiste xenofobe, adancirea crizei refugiatilor, masuri exceptionale care pot sa duca la restrangerea drepturilor si libertatilor.

In tot acest timp in Rusia este liniste, iar Putin se face ca bombardeaza pozitiile ISIS si ameninta ca o sa ii caute si "in gaura de sarpe" pe teroristi in aplauzele multor naivi din Europa.”, e mesajul lui Ludovic Orban, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: ludovic orban, refugiati, ue, teroristi, isis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...