2019-05-25 12:39


Orban a RĂBUFNIT: ”Nesimțirea PSD-ALDE în PROTEJAREA lui Tăriceanu este fără limite!”

 |  21:07
Orban a RĂBUFNIT: ”Nesimțirea PSD-ALDE în PROTEJAREA lui Tăriceanu este fără limite!”

Liberalii cer din nou CSM să sesizeze Curtea Constituțională în privința tergivesării de către Senat a unui vot în cazul cererii DNA de ridicare a imunității lui Călin Popescu Tăriceanu.

”Nesimțirea PSD-ALDE în protejarea lui Tăriceanu este fără limite, iar pasivitatea președintelui CSM strigătoare la cer. Tăriceanu urmărește prescrierea faptelor de corupție. După 5 luni de tergiversare a solicitării privind începerea urmării penale în cazul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, senatorii PSD-ALDE din Comisia juridică au găsit de cuviință să obțină o nouă amânare prin boicotarea ședinței acestui for. Este incredibilă sfidarea pe care o manifestă acești indivizi, transformați în slugi ale infractorilor cocoțați la vârful statului, față de toți cetățenii cinstiți din această țară care finanțează prin munca lor funcționarea statului, implicit indemnizațiile pe care le obțin cei care se ascund în spatele imunității parlamentare”, a declarat, marți, liderul PNL, Ludovic Orban, conform Hotnews. Comisia juridică a Senatului a suspendat ședința de marți din cauza lipsei de cvorum. Deși nu figura pe ordinea de zi, forul fi trebuit să dea un raport pe solicitarea DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu. Următoarea întrunire ar putea fi miercuri. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-09

TAGURI: ludovic orban, imunitate, dna, tariceanu, ccr, sesizare, senat, csm
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Apr 2019

Dar voi de ce l protejati pe A Lazar tortionarul comunist,dar pe Joian cu 70 de dosare penale ,ha!Scarbe criminale si betive siktir la baut pisat
ANONYMOUS
10 Apr 2019

-@-ANONIM-:-Bine spus !!!!!
ANONIM
10 Apr 2019

PNL EGAL PCR EGAL BOLSEVICI TORTIONARI, UCIGASI A 11000 DE TARANI ,UCIGASI A 65 DE TINERI PE CARE I AU ARS IN CLUB
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Apr 2019

Tariceanu alt "liberal" penal la fel ca FALCA
Random imageUltimele stiri


STARBAG