2018-10-15 20:13


Orban are PLANURI mari pentru PNL: ”Principalul partid din România”

 |  22:15
Orban are PLANURI mari pentru PNL: ”Principalul partid din România”

Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, susține că, în cazul în care va câștiga alegerile interne, va face din PNL principalul partid din România, transmite Agerpres.

El a declarat, miercuri seară, la Botoșani, că obiectivele sale sunt câștigarea următoarelor alegeri prezidențiale, locale și parlamentare și formarea guvernului.

"Ținta principală este să aduc PNL în poziția de cel mai puternic partid din România, iar obiectivele sunt câștigarea alegerilor prezidențiale, alegerilor locale, alegerilor parlamentare și formarea Guvernului de către PNL în 2020", a afirmat Orban.

Ludovic Orban își propune, de asemenea, "instituirea unei meritocrații", dar și "dezvoltarea resursei umane a partidului".

"În privința organizării interne a partidului, pun foarte mare accent pe respectarea statutului, pe respectarea unei democrații veritabile, pe instituirea unei meritocrații în partid, pe gestiunea carierei fiecărui membru al partidului, pe o investiție serioasă în dezvoltarea resursei umane a partidului, astfel încât calitatea membrilor partidului, competențele, abilitățile să crească permanent astfel încât să putem valorifica resursa umană de mare calitate de care dispune PNL", a adăugat candidatul la șefia PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-31

TAGURI: ludovic orban, pnl, partid, alegeri pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...