2019-03-23 03:26


Orban AVERTIZEAZĂ: ”Ordonanța lăcomiei va avea consecințe DRAMATICE”

 |  22:53
Orban AVERTIZEAZĂ: ”Ordonanța lăcomiei va avea consecințe DRAMATICE”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat dur Ordonanța de Urgență 114, cunoscută drept ”ordonanța lăcomiei”, precizând că aceasta va avea consecințe greu de reparat.

”Este ordonanța prostiei și a habarnismului guvernamental. (...) Ordonanța este o aberație de la cap la coadă și nu face altceva decât să genereze efecte și, din păcate, a generat deja consecințe care sunt foarte greu de reparat. Companiile au încheiat contractele de furnizare a energiei elctrice și majoritatea companiilor încheie contracte anuale. Creșterea tarifului la energie elctrică față de anul trecut este între 30 și 45%. Pe astea o să le plătească cetățeanul.

De când a venit PSD la guvernare, factura la energie electrică a crescut cu 28%, factura la gazul natural a crescut cu aproape 30%, prețul la motorină a crescut cu aproape 40%”, a spus Orban pentru B1TV.

Liberalul susține că aplicarea acestei Ordonanțe ar putea duce la închiderea multor firme din România. 

”Consecințele sunt dramatice. Din păcate, e posibil ca multe companii să nu poată să facă față acestei creșteri pentru că ei au limită în ceea ce privește posibilitatea lor de a crește prețului pentru produsul sau pentru serviciul pe care îl furnizează. Atunci când au o structură a costului care presupune costuri foarte mari la energie, e posibil ca această creștere a costului energiei să îi facă necompetitivi și, până la urmă, să ducă la închiderea foarte multor firme”, a mai spus Ludovic Orban. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-11

TAGURI: pnl, orban, ordonanta 114, ordonanta lacomiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Mar 2019

Da sigur sigur ,aceasta ordonanta ar ajuta populatia cu ratele si nu e bine ,nu e bine delocPopulatia trebue sa fie exploatata la sange pentru ca indrazneste sa spere la mai binePsd ul este ,,populist''El vrea ca ratele sa fie cu dobanzi mai mici in detrimentul bancilor si noi fiind scarbe rele nu vrem asta Nu vedeti cat se screme ,,presedintele'' ce se mai zbate contra Romanilor ,nu vedeti ca ne indeamna si pe noi sa actionam in acest sensSi asa vom face ,vom actiona impotriva Romanilor si pentru straini URA URA URA!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...