2019-01-23 01:09


ORBAN: Condamnăm ferm toate atacurile DEMENTE și nejustificate ale PSD împotriva președintelui Iohannis

 |  15:34
ORBAN: Condamnăm ferm toate atacurile DEMENTE și nejustificate ale PSD împotriva președintelui Iohannis

Ludovic Orban a condamnat atacurile "demente" ale PSD împotriva lui Klaus Iohannis, precizând că vinovăția pentru violențele din 10 august aparține exclusiv PSD-ALDE, în contextul intenției PSD de înființare a unei comisii de anchetă asupra declarațiilor președintelui despre acțiunile Jandarmeriei, transmite Mediafax.

"Condamnăm ferm toate atacurile demente și nejustificate ale PSD împotriva președintelui Klaus Iohannis. Vinovăția pentru ce s-a întâmplat la protestele împotriva modului în care guvernează PSD este responsabilitatea exclusivă a PSD-ALDE. Tirul de minciuni împotriva președintelui României arată că PSD trăiește într-o realitate paralelă și că nu au capacitatea de a-și asuma modul brutal în care i-au tratat pe cetățenii români. Transformarea președintelui Klaus Iohannis într-o țintă este o operațiune de dezinformare, este o acțiune complet lipsită de fundament în realitatea evenimentelor, pentru că președintele Iohannis nu a făcut altceva decât să ia o poziție publică față de Jandarmeria, fără să aibă niciun altfel de intervenții în ceea ce privește relația cu protestatarii. Nu cred că trebuie să fie legat de acțiunea de cercetare a jandarmilor", a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a Biroului Executiv al partidului care a avut loc la Parlament.

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a apreciat, sâmbătă, că este necesară înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru că declarațiile lui Klaus Iohannis despre acțiunea Jandarmeriei la protestul din 10 august "denotă dorința evidentă de a stimula și mai mult violențele existente". Ministrul Apărării Naționale, senatorul PSD Mihai Fifor, a apreciat, duminică, pe Facebook, că „trebuie constituită de îndată” o comisie parlamentară de anchetă a protestelor violente din 10 august, care să răspundă la întrebări precum „Cui folosește dărâmarea prin violență a Guvernului?”.

Pe de altă parte, vicepreședintele ALDE, deputatul Andrei Gerea, a declarat luni că nu susține ideea înființării unei comisii parlamentare de anchetă a protestelor violente care au avut loc pe 10 august, în Piața Victoriei, pentru că există deja o anchetă în derulare la Parchetul General.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-20

TAGURI: ludovic orban, psd, atacuri, iohannis,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATRAFOXATUL SRL
20 Aug 2018

Taci din gura cantareto-matrafoxatule ca numai alcoohoale estem in capul tau !!!! Huoooooooooooooooo !!!!!!
MAFIA PSD-ALDE
20 Aug 2018

Mafia bolsevica psd-alde pentru a astupanerealizarile lor si dezastrul in care se afla Romania din punct de vedere economic si social fac o tinta in al ataca pe presedinte. Este o forma de manipulare bolsevica pentru a distrage atentia opiniei publicede la gazarea manifestantilor pasnici din piata.
ANONIM
20 Aug 2018

Dupa GENOCIDUL din Piata Victoriei mafia psd ataca presedintele in ideea distragerii atentiei populatiei de la ancheta parchetului.Crima organizata psd-alde este disperata dupa genocidul comis unde un protestatar si-a pierdut astazi viata in urma gazarii de catre mercenarii mafiei.
@ ANONIM
20 Aug 2018

Gata ....a.ti descoperit mortul ....hsi incepeti sa urlati....demisia guvernului ....numai ca ati gresit adresa....mortul a fost la neptun....nu v.a mirosit hoțul ??? SICTIR GOARNE NENOROCITE...MUY BIEN
@ ANONIM
20 Aug 2018

Gata ....a.ti descoperit mortul ....hsi incepeti sa urlati....demisia guvernului ....numai ca ati gresit adresa....mortul a fost la neptun....nu v.a mirosit hoțul ??? SICTIR GOARNE NENOROCITE...MUY BIEN
@ ANONIM
20 Aug 2018

Gata ....a.ti descoperit mortul ....hai incepeti sa urlati....demisia guvernului ....numai ca a.ti gresit adresa....mortul a fost la neptun....nu v.a mirosit hoitul ??? SICTIR GOARNE NENOROCITE...MUY BIEN
ANONIM
20 Aug 2018

SECUIULUI ASTUIA BETIV II TREBUIE AJUSTATA NITEL PROTEZA CA PREA GROHAIE DEMENT ESTI TU PORCULE CU TOT NEAMUL TAU DE HUNI SALBATICI SI CRIMINALI O SA-TI VINA RANDUL BOZGOR IMPUTIT CE ESTI LA FEL SI TZUTZERILOR TAI
Random imageUltimele stiri

loading...