2019-05-19 15:47


Orban, despre posibila candidatură a lui Dragnea la prezidenţiale: O glumă proastă

 |  17:33
Orban, despre posibila candidatură a lui Dragnea la prezidenţiale: O glumă proastă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă, referitor la posibila candidatură a liderului PSD, Liviu Dragnea, la alegerile prezidenţiale, că este "o glumă proastă". "Poate să candideze de acum încolo la zece alegeri prezidenţiale pentru că, pur şi simplu, candidează degeaba", susţine Orban.

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, de jurnalişti, ce crede despre posibila candidatură a lui Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al României.

"O glumă proastă, pentru el, pentru PSD şi mai ales pentru România. Poate să candideze de acum încolo la zece alegeri prezidenţiale pentru că, pur şi simplu, candidează degeaba", a replicat Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi seară, că vrea ca, într-un timp rezonabil, să se ajungă la concluzia că este nevoie ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale, iar apoi să fie desemnat cel care are cele mai mari şanse. Dragnea a afirmat că nu respinge "nicio variantă".

"Pentru prezidenţiale, targetul nostru este ca viitorul preşedinte să fie candidatul alianţei PSD-ALDE", a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte, Liviu Dragnea a spus că îşi doreşte ca PSD şi ALDE să aibă candidat unic.

"Intenţionez să ajungem, într-un timp rezonabil, şi eu şi domnul Tăriceanu şi cele două partide la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul ăla vom şi stabili cine are cele mai mari şanse", a spus Dragnea.

În acest context, el a spus că nu respinge "nicio variantă".

"Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, dar cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze", a adăugat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-28

TAGURI: ludovic orban, dragnea, prezidentiale,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Dec 2018

Sa vezi ce o sa ii mai dai limbi, SICĂ, DUPA CE VA AJUNGE PRESEDINTE !!!@@
ANONIM
28 Dec 2018

Nu cred ca poporul roman a ajuns atât de jos sa voteze presedinte un porkar dublu condamnat penal fost repetent si descoperit cu studii de contabilitate FALSE cum este GUNOIUL BOLSEVIC draKnea.
@ULTIMUL ANONIM
28 Dec 2018

Dar daca totusi candideaza si iese noi nazisti ne angajam sa l lingem non stop O sa ne straduim sa l bagam la facut spirale si o sa l invatam cum sa fure case cu acte false ,cum sa se traga cu Pahontu pe la hotel ,cum sa o ia la muie Exact tot ce face ficusul la Cotroceni acum Osa l trimitem pe Sica sa l linga si apoi toti vom merge la baut pisat
@ANONIM
29 Dec 2018

NU GENERALIZA ANIMALULE .O PARTE A POPORULUI ROMAN A AJUNS DEJA ATAT DE JOS INCAT II CANTA OSANALE UNUI PARLIT DE PROFESOR DE FIZICA FASCIST, HOT DE CASE, TRADATOR DE ROMANIA SI MAI PRESUS DE TOATE CRIMINAL AL UNOR COPII NEVINOVATI PE CARE I-A VANDUT PENTRU ORGANE UNOR CANADIENI --ALTI CRIMINALI CA SI EL SI GLOABA LUI.. DUPA CATE SE SPUNE E SI POPONAR DE ACEEA UMBLA DE MANA CU TZOAPA AIA CA DOI HANDICAPATI SA INDUCA LUMEA IN EROARE ACEST MENGELE CARE FACE EXPERIENTE PE POPORUL ROMAN E NEBUN TREBUIE PUS IN CAMASA DE FORTA LA FEL SI CEI CAR EIL ADULEAZA ACEST URMAS SINISTRU AL LUI HITLER TREBUIE LICHIDAT PANA NU E PREA TARZIU PENTRU ROMANIA GUNOAIE COMUNISTO-NAZISTE SUNTETI VOI CARE VA TRADATI TARA SI O VINDETI STRAINILOR SUPER SCOLIT CRIMINALUL SAS... LA FACULTATEA DE FIZICA ERA UN CANDIDAT PE 3 LOCURI LA ADMITERE TOTI BOII CARE SE PREZENTAU LA EXAMEN ERAU STUDENTI LA O MATERIE O MATERIE CARE APROAPE CA NU SE MAI STUDIAZA IN SCOLI ASA CA NU VA TOT CACATI PE VOI CU STUDIILE SPURCACIUNII NAZISTE
ANONIM
29 Dec 2018

Sica vajnic urmas de hortist secui criminal anti-roman dat afara din securitate in 56 pentru acte anti romanesti asta ati ales voi nevolnici tradatori de neam sa conduca PARTIDUL NATIONAL ROMAN BLESTEMATI SA FITI CU TOTII iar in fruntea ROMANIEI UN URMAS BOLNAV MINTAL DE-AL LUI HITLER
Random imageUltimele stiri


STARBAG